Wojtek Tul Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Modelik całkim całkim tylko silnik mugłby byc na naqjasniejszy kolorek np.zółty berzowy oby tak dalej spox.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 berzowy Z tym mógłby być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 silnik mugłby byc na naqjasniejszy kolorek np.zółty berzowy oby tak dalej spox.pozdrawiam Hmm, nad żółtym się zastanawiałem. Chyba jednak pozostanę przy niebieskim metalik, ale może zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Ja tylko radze sam mam srebne kolory podwozia a silnik zółty lub beszowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Pojawił się pewien problem. Przy pierwszych przymiarkach, zobaczyłem ,że przednia oś nie jest zbyt prosta, ponieważ koła nie są równe. Oto fotki: Od razu mówię, że maska siedzi prosto i wszystko jest w porządku. Daję, fotki, ponieważ chciałbym się dowiedzieć, czy komuś z was przydarzyło się takie coś Chyba nie pozostaje mi nic innego jak odciąć przednią oś i wyprofilować ustawienie kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Tak, ja mam tego typu problemy i koryguję wszystko na bieżąco Tak że myślę, że dasz sobie rade z tym spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 Troszkę zabawy z tym będzie, ale jak mówisz, że się uda to dobrze. Już troszkę pobawiłem się z tym ale to jeszcze nie wszystko. Jak uda mi się to poprawić, to postaram się wrzucić jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Kolejna mała aktualizacja. W związku z tym, że rama niezbyt dobrze wygląda wziąłem się za wnętrze kabiny tego trucka. Postanowiłem pomalować je na czarno - czerwono i na podłodze położyć szary flock. To nada urok końcowemu wyglądowi trucka. Czekają ją jeszcze małe retusze, ale fotki postanowiłem już pokazać: Oraz jak to wygląda po złożeniu. Mam takie pytanko. Czy ktoś dysponuje fotkami silnika i ramy do tego tupu trucka. Ja niezbyt wiele posiadam a chciałbym okablować silniczek jak i ramę. Za jakiekolwiek fotki byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 u mnie też maska była krzywo z kołami ale zrobiłem takie triko że przyciąłem zawiasy od maski i teraz prawie idealnie leży prawie bo jedno koło bardziej wystaje z nadkola ale z tym sobie poradzę jak sworznie wkleje na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi