Sławko Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Tak, chodziło mi o niskie skrzynki. Tak jakoś to sobie wyobraziłem ale to Twoje lotnisko więc zarządzaj tak by to Tobie najbardziej się podobało PS. Jak dasz radę to obok flaszki jakaś pucha z żelaznych zapasów też by się zdała Pzdr, Sławko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Ok! Ostatnie zdjęcia warsztatowe, do 10 minut można spodziewać się galerii Z polistyrenu zbudowałem skrzynie, które później pomalowałem. Szmaty, to chusteczka higieniczna nasączona wikolem i pomalowana. Flaszkę wytoczyłem z plastiku na wiertarce, wypolerowałem i pomalowałem. Ił nie doczekał się masztu anteny, bo żyłka nie doszła na czas:/ Zapraszam do galerii!zdjęcie=link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi