Ł.Sosnowski Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Zrób mu jakieś kamo, strasznie monotonnie będzie wyglądał w jednym kolorku bez cieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Nie chcę cie dołować, ale to nie było wcale takie trudne: Może się zachęcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 No albo chociaż jakieś cieniowanie. No ale liczę na ciebie i wiem, ze wyjdziesz z tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 cieniowanie to i tak za mało. Hetzer musi mieć kamo, inaczej jest paskudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Zaniedbałem temat... Z Pumą nie zdążę, więc robie Hetzera, zróżnicowałem mu kolorki Obicia mi nie wyszły, ale te na błotnikach, osłonach i kołach przykryje pigmentem, został wash i wspomniane pigmenty. Stan tej tandety: Naprawdę, dobijają mnie te obicia, a nie mam czasu już ich zamalowywać i robić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 jak na moj gust to nie sa zle te obicia;P jesli chodzi o kolorystyke to brakuje jakiegos cieniowania, no ale z tym to juz musztarda po obiedzie;P nad gaskami moglbys popracowac jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 I tak zróżnicowałem bardzo tą kolorystykę, może jest to słabo widoczne, bo zdjęcia robiłem na szybko. jak na moj gust to nie sa zle te obicia;P Dzięki, jednakowoż mnie nie satysfakcjonują nad gaskami moglbys popracowac jeszcze ;) A dokładniej? Mi tam pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Moim zdaniem gąsienice są zbyt jasne a przetarcia na zębach dotykających ziemi zbyt równomierne. Powinno być tam więcej różnorodności. Mg ma zły kolor. Powinno być w kolorze oksydy, która ewentualnie powinna zostać przetarta. Ten stalowy kolor nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Mg jest pomalowany na Gun Metal od Vallejo, ale jeszcze mogę go przetrzeć czarnym pigmentem, efekt powinien być dobry. Ok, więcej nie przerabiam/poprawiam, brak mi na to czasu, siadam do robienia washa, a potem pigmenty i The End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za krytykę, a także za dobre słowa. Jutro galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Jutro galeria No to czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Jeszcze bym poprawił zapasowe ogniwa i tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi