Ł.Sosnowski Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Zrób mu jakieś kamo, strasznie monotonnie będzie wyglądał w jednym kolorku bez cieniowania. Cytuj
stroju Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Nie chcę cie dołować, ale to nie było wcale takie trudne: Może się zachęcisz. Cytuj
Rafał Kobiela Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 No albo chociaż jakieś cieniowanie. No ale liczę na ciebie i wiem, ze wyjdziesz z tej sytuacji. Cytuj
Drak Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 cieniowanie to i tak za mało. Hetzer musi mieć kamo, inaczej jest paskudny... Cytuj
krzychu-onisk Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Zaniedbałem temat... Z Pumą nie zdążę, więc robie Hetzera, zróżnicowałem mu kolorki Obicia mi nie wyszły, ale te na błotnikach, osłonach i kołach przykryje pigmentem, został wash i wspomniane pigmenty. Stan tej tandety: Naprawdę, dobijają mnie te obicia, a nie mam czasu już ich zamalowywać i robić od nowa Cytuj
Tomek_gnr Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 jak na moj gust to nie sa zle te obicia;P jesli chodzi o kolorystyke to brakuje jakiegos cieniowania, no ale z tym to juz musztarda po obiedzie;P nad gaskami moglbys popracowac jeszcze ;) Cytuj
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 I tak zróżnicowałem bardzo tą kolorystykę, może jest to słabo widoczne, bo zdjęcia robiłem na szybko. jak na moj gust to nie sa zle te obicia;P Dzięki, jednakowoż mnie nie satysfakcjonują nad gaskami moglbys popracowac jeszcze ;) A dokładniej? Mi tam pasują Cytuj
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Moim zdaniem gąsienice są zbyt jasne a przetarcia na zębach dotykających ziemi zbyt równomierne. Powinno być tam więcej różnorodności. Mg ma zły kolor. Powinno być w kolorze oksydy, która ewentualnie powinna zostać przetarta. Ten stalowy kolor nie pasuje. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Mg jest pomalowany na Gun Metal od Vallejo, ale jeszcze mogę go przetrzeć czarnym pigmentem, efekt powinien być dobry. Ok, więcej nie przerabiam/poprawiam, brak mi na to czasu, siadam do robienia washa, a potem pigmenty i The End. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za krytykę, a także za dobre słowa. Jutro galeria Cytuj
Boozy Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Jeszcze bym poprawił zapasowe ogniwa i tłumik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi