Sandi Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Lolek ale ci sie temacik troche rozwala najpierw konus potem kmiot heheh..Pozdro i powodzenia przy scani.I popraw nazwe tematu na JUHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Kolego lolek300124 brawo za podjęcie tematu wydaje mi się, że wielu rozpoczyna- rozpoczęło ten projekt,Tak jak wcześniej koledzy powiedzieli, im więcej osób robi dany projekt tym więcej motywacji do jak największego przyłożenia się do swojego modelu ma każdy z osobna . Życzę ci powodzenia i wytrwałości przy niewątpliwie trudnym modelu.Nie przejmuj się,tym że niektórzy z naprawdę fajnego warsztatu robią sobie pretekst do dogryzania sobie wzajemnie . Jeżeli tak dalej będzie to prawdopodobnie moderatorzy zostaną zmuszeni wyciągnąć konsekwencje w stosunku do niektórych. Pozdrawiam Kuba i 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2010 Dziękuję ,że wierzycie we mnie !!! Ja jestem zadowolony, że dużo osób zabrało się za ten model tylko chciałbym, aby ci co go robią pokazali swoje relacje ,gdyż będzie można się wymieniać dokumentacją oraz mobilizować się do zrobienia lepszego modelu niż robi to konkurent!! Fakt temat mnie się rozkręcił tylko nie wiem czy sie cieszyć z tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Witam... Bardzo fajny i ambitny projekt... Czeka Cię sporo pracy więc nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 To ja składam shoguna.Będą dwa szwedzkie zestawy na forum.A może jeszcze kogoś zmotywujemy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Miałem właśnie kogoś namawiać na shoguna!! Jak już złożymy to urządzimy sobie Mini Nordy trophy poland he he! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Dokładnie.Poprosiłem moda i usunął mi jeden temat więc za tydzień moze dwa biore się za shoguna.Ale sama ta zabudowa to kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 A masz cysternę czy będziesz robił z PCV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazioo Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Brawo za chęci do zrealizowania tak trudnego modelu. Życzę Tobie i również innym powodzenia w budowie modelu. A co do mini nordic trophy jest to bardzo możliwe tym bardziej że ja zaczynam budowę BlueFire'a i mamy pierwsze 3 miejsca z nordic 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 No to pięknie.Coraz ładniej na tym forum.A ja sie zastanawiałem czy nie zrobić zestawu auvinena ale jak tak to robie shoguna.Lolek to nie jest cysterna tylko silos a bedzie on robiony z takiej metalowej albo kartonowej tuby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Sandi no to ja życzę Ci powodzenia w malowaniu tej kartonowej tuby . Życzę wam skończenia tych projektów, bo są wg. mnie trudne, ale trzeba próbować . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Sandi no to ja życzę Ci powodzenia w malowaniu tej kartonowej tuby . Życzę wam skończenia tych projektów, bo są wg. mnie trudne, ale trzeba próbować . Pozdrawiam Kolego ona była by była szpachlowana i dopiero ale bedzie chyba metalowa jeszcze zobacze.Fakt projekty są trudne ale ja chyba wybiore kalki wiec mi to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Z puszki po piwie zrób te silosy!! he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Sandi ale szpachla raczej by Ci się kartonu nie trzymała . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Bilonzo trzyma sie bo już sprawdzalem, może zależy jaka ja mam samochodowke. Ale robie z metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Podziwiam Was , za te projekty. Jak zobaczyłem Legend i Shoguna to nogi mi się ugięły. Życzę powodzenia , bo ja jakoś nie wierzę w swoje siły . Te malowania to po prostu kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Jaki kosmos? Pojęcie kalkomania jest wszechobecne. Na pewno dałbyś radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Skoro w skali 1:87 można... : Źródło:ModelForum ...to czemu i nie w większej ? Powodzenia i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 O kurde mocny jest ten co to zrobił.Ja bym się w takiej skali budowy nie podjął. A mark6666 napewno dałbyś sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Skoro w skali 1:87 można... : Źródło:ModelForum ...to czemu i nie w większej ? Powodzenia i Pozdrawiam To gotowiec Herpy po przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 A to inna sprawa.Italeri takich nie wypuszcza heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 To gotowiec Herpy po przeróbkach http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=166&t=37306&sid=d95232a6bb41a258122ca8c15cd6c082 Z Herpy to fakt,ale z części Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 http://www.scanianewsroom.com/files/2008/10/scania_16-litre_v8_euro5_engine.jpg http://home.online.no/~geirjoar/images/scania_16litre_v8.jpg Tutaj masz dwa linki do fot pokryw cylindrów.Bo chyba prosiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Zmień wreszcie nazwę tematu, bo wstyd... Juha Ristimaa "Legend" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Zmień wreszcie nazwę tematu, bo wstyd... Juha Ristimaa "Legend" Również tak uważam ,lecz jest jeden problem . Tą sprawę może rozwiązać teraz tylko moderator/admin więc lolek poproś go o to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi