alex_welt Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Вот решил немного покуражится и сделал макет средневекового замка. Прототипом послужил рисунок из одной книги по истории средневековья. Масштаб примерно 1:200. Делалл я его всего 4 дня..Это в сумме времени. А так начал 29 и закончил 10 с перерывами..Получился такой вот подарок сыну на рождество Хостинг фото Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 12 Stycznia 2010 Nic nie kumam z tego języka ale budowla świetna - bardzo ładnie się prezentuje Co to za zamek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Cyrylicy nie mam Jak na wzorowanie się na rysunku to wyszło pięknie. Czas prac także zaskakujący Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 12 Stycznia 2010 Witam. A z jakich materiałów zbudowałeś tą fortecę? Czy ktoś może to przetłumaczyć, by alex_welt zrozumiał? Piękna praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 alex_welt rozumie po polsku. Z tego co pamiętam nie pisze ale rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Из каких материалов построена эта крепость? To chyba będzie tak przetłumaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Oto kilka zdjęć wykonanej makiety średniowiecznego zamku. Prototyp był z książki na temat historii średniowiecza. Skala około 1:200.Budowę rozpocząłem 29, a zakończył 10 z przerwami .. taki prezent dałem swojemu synowi na Boże Narodzenie Takie coś napisał ;D хорошая работа довольно замок !! (dobra robota ładny zamek) P.S. Какие материалы были использованы для строительства замок ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_welt Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 Karton i papier na 90% + kilka zapalok, Trochu polistirola dla kontrforsow i podstaw. To wszistko. Plan zamku - moja fantazija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 (edytowane) alex_welt что масштабы этого замка, и где эти Фигурки edit: Nexus ok. bede pamietal. a wiec tlumaczenie: (jaka to skala i gdzie sa figurki) Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 mPL., wrzucając post w obcym języku dodawaj proszę tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Bardzo fajna forteca. Jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi