Wicia1975 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSX Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać. wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi. pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać. wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi. pozdro ;) Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 A ja myślę , że to co robi wykonawca modelu to jego osobista sprawa. Wracając do modelu : dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. No nigdzie tego nie napisałem akurat Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. No nigdzie tego nie napisałem akurat Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć. Napisałeś, w każdym twoim komentarzu tkwi nuta ironii, a każdy uczy się całe życie. Kończe. Pozdrawiam Wicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Wydaje mi sie że kolega się tu próbuje lekko odgryźć za to że wytknałem mu błedy w tigerze... A owszem w niektorych moich postach jest ironia bo smiesza mnie radykalne postawy w stylu stwierdzen "wydaje ci sie ze jestes najlepszy". No jesli tak interpretujesz moja wypowiedz w ktorej pisze ze w zgadzam sie ze moglem wykonac te slady po trafieniach lepiej i ze w nastepnych modelach mam zamiar to poprawic to nic nie poradze juz. Z mojej strony to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi