Wicia1975 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. Cytuj
NSX Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać. wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi. pozdro ;) Cytuj
Wicia1975 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać. wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi. pozdro ;) Zgadzam się. Cytuj
ups Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 A ja myślę , że to co robi wykonawca modelu to jego osobista sprawa. Wracając do modelu : dobra robota. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. No nigdzie tego nie napisałem akurat Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć. Cytuj
Wicia1975 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 I troche pokory bo nie jesteś najlepszy. No nigdzie tego nie napisałem akurat Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć. Napisałeś, w każdym twoim komentarzu tkwi nuta ironii, a każdy uczy się całe życie. Kończe. Pozdrawiam Wicia. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 Wydaje mi sie że kolega się tu próbuje lekko odgryźć za to że wytknałem mu błedy w tigerze... A owszem w niektorych moich postach jest ironia bo smiesza mnie radykalne postawy w stylu stwierdzen "wydaje ci sie ze jestes najlepszy". No jesli tak interpretujesz moja wypowiedz w ktorej pisze ze w zgadzam sie ze moglem wykonac te slady po trafieniach lepiej i ze w nastepnych modelach mam zamiar to poprawic to nic nie poradze juz. Z mojej strony to wszystko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi