Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać.

wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi.

pozdro ;)

Napisano
nie kumam robienia modeli po to żeby je sprzedać.

wolałbym się przyłożyć i oddać do muzeum lub do jakiejś galerii czy dla dzieci autystycznych, whatever. ale sprzedać? phi.

pozdro ;)

Zgadzam się.

Napisano

A ja myślę , że to co robi wykonawca modelu to jego osobista sprawa.

Wracając do modelu : dobra robota.

Napisano
I troche pokory bo nie jesteś najlepszy.

No nigdzie tego nie napisałem akurat

Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć.

Napisano
I troche pokory bo nie jesteś najlepszy.

No nigdzie tego nie napisałem akurat

Jeśli ktoś ma jakiś problem z tym że sprzedaje ten model (tak jak i wielu uzytkowników tego forum sprzedaje swoje prace) to niestety musi z tym żyć.

Napisałeś, w każdym twoim komentarzu tkwi nuta ironii, a każdy uczy się całe życie.

Kończe.

Pozdrawiam Wicia.

Napisano

Wydaje mi sie że kolega się tu próbuje lekko odgryźć za to że wytknałem mu błedy w tigerze... A owszem w niektorych moich postach jest ironia bo smiesza mnie radykalne postawy w stylu stwierdzen "wydaje ci sie ze jestes najlepszy". No jesli tak interpretujesz moja wypowiedz w ktorej pisze ze w zgadzam sie ze moglem wykonac te slady po trafieniach lepiej i ze w nastepnych modelach mam zamiar to poprawic to nic nie poradze juz. Z mojej strony to wszystko.