hubert72 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Wreszczie dotarłem do końca projektu .Model pochodzi z zestawu academy 1/72 . Od podstaw wykonałem "pudło" na pace -listewki balsy, podstawy pod km , płyty pancerne oraz stelaż pod granatnik 40mm nad przednią szybą .Podczas budowy inspirowałem się gun truckiem z modeforum.cz oraz modellversium.de Dodatki typu km, skrzynie, kanistry otrzymałem dzięki uprzejmości baldpumy oraz rtoipmodest - .Całość malowana humbrolami i vallejo model air Zapraszam do oglądania i komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 No brawo, byłem raczej sceptyczny, czy ten model powstanie A może jakieś zbliżenie Pojawią się jacyś figuranci? Co to za kolorek jako piaskowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnowogro Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Wygląda to bardzo ciekawie, ale bez zbliżeń albo większych fotek nic się nie napisze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 rtoipmodest nad figurasami właśnie pracuje, modyfikuje tych co od Ciebie dostałem .Kolorek to bodajże sandy yellow z vallejo model air mnowogro zbliżenia wrzucę dzisiaj, raczej po południu [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 To już trzeci potwór z Academy w ostatnim czasie Też czekam na lepsze foty. I w galerii z Grille też popraw :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figfan Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 model wydaje sie fajny ale zrób lepsze zdjecia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Jakoś mi ta galeria umknęła do tej pory, ale lepiej późno niż wcale, bo to zacny model, co widać nawet na nienajlepszych zdjęciach. Nie moja skala, za to jeden z moich ulubionych tematów modelarskich - Gun Trucki. Gratuluję udanego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts