hubert72 Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Wreszczie dotarłem do końca projektu .Model pochodzi z zestawu academy 1/72 . Od podstaw wykonałem "pudło" na pace -listewki balsy, podstawy pod km , płyty pancerne oraz stelaż pod granatnik 40mm nad przednią szybą .Podczas budowy inspirowałem się gun truckiem z modeforum.cz oraz modellversium.de Dodatki typu km, skrzynie, kanistry otrzymałem dzięki uprzejmości baldpumy oraz rtoipmodest - .Całość malowana humbrolami i vallejo model air Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 No brawo, byłem raczej sceptyczny, czy ten model powstanie A może jakieś zbliżenie Pojawią się jacyś figuranci? Co to za kolorek jako piaskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Wygląda to bardzo ciekawie, ale bez zbliżeń albo większych fotek nic się nie napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 rtoipmodest nad figurasami właśnie pracuje, modyfikuje tych co od Ciebie dostałem .Kolorek to bodajże sandy yellow z vallejo model air mnowogro zbliżenia wrzucę dzisiaj, raczej po południu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 To już trzeci potwór z Academy w ostatnim czasie Też czekam na lepsze foty. I w galerii z Grille też popraw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 model wydaje sie fajny ale zrób lepsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Jakoś mi ta galeria umknęła do tej pory, ale lepiej późno niż wcale, bo to zacny model, co widać nawet na nienajlepszych zdjęciach. Nie moja skala, za to jeden z moich ulubionych tematów modelarskich - Gun Trucki. Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi