Tomek Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 To zamawiaj z neta Tylko, że kupowanie paru farbek przez internet, to nie bardzo się opłaca. Tylko uważaj humblrol może sie łuszczyć po pomalowaniu Faktycznie, raczej kiepsko się ta farba trzyma plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 No niestety ja też mieszkam w dość małym mieście i jestem skazany na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 U mnie też nie ma sklepu i zakupy albo robię większe przez internet albo jadę do Krakowa, i właśnie tam sprzedawca zaraził mnie Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 No niestety ja też mieszkam w dość małym mieście i jestem skazany na to.... Ale z tego co pamiętam to w Koszalinie kiedyś było kilka sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 No i w Koszalinie jest fajny sklep modelarski - Tęcza na ulicy Połtawskiej. Nie ma problemu z zakupami Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 No niestety ja też mieszkam w dość małym mieście i jestem skazany na to.... Ale z tego co pamiętam to w Koszalinie kiedyś było kilka sklepów. Nie mam samochodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Tomek, niepotrzebnie nawierciłeś otwory w korkach od baków, jeśli nie jest za późno to zaszpachluj. Dobrze, zaszpachluję je. A tymczasem zacząłem brudzić podwozie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 18 Października 2007 Autor Share Napisano 18 Października 2007 Myślę, że spód samochodu jest już wystarczająco brudny: Wziąłem się więc za przybrudzenie kół oraz z karty telefonicznej dorobiłem, niesłusznie usunięte przez Italerkę, żeberka w osłonie chłodnicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Coś mi odbiło i zamiast "prostozpudełkowo" zmierzać wreszcie do końca budowy, to postanowiłem podorabiać jeszcze trochę elementów pod maską. Między innymi zrobiłem klakson (którego w ogóle brakuje w modelu Italerki) i całkowicie przerobiłem mocowania reflektorów, ponieważ to co zaproponował włoski producent, całkowicie mijało się z rzeczywistością. Poniżej elementy przyklejone do taśmy malarskiej, gotowe do natryśnięcia tamiyowego podkładu: A tu klakson po pomalowaniu i zmontowane światła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Mimo, że buduję konkursowego Crusader, to jednak przy Jeepie też trochę podłubałem i moje ulepki pod maską zamontowałem. Jak zawsze liczę na wszelkie Wasze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi90R Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Tomek a podklad nakladales pedzlem ? a tak wogule to swietnie Ci ten model wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2007 Podkład mam w spraju. http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=87064 No i dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Oj powoli mi to modelowanie idzie, powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Obecnie też dłubie Willysa z Italerki i też w 1:35 ale wersję podstawową w oznakowaniu 101 DPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Oj powoli mi to modelowanie idzie, powoli. Ja tam mam sentyment do tej relacji, że tak powiem. Zawsze wchodzę z ciekawością raz na te parę miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 Dzięki za słowa wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi