myeti Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Witam Po dłłłłłuuuuuugiej przerwie coś wreszcie skończyłem (jeden z wielu rozgrzebanych modeli). Jakoś nigdy nie mogę znaleźc czasu na to hobby. Model dostałem od żony 2 lata temu na gwiazdkę (tyle leżał) Niestety model z allegro i wiele części było już wyłamanych z ramek :( Poprawiłem już tylne koła które troszkę oderwały się od podłoża Więcej niedopatrzeń mam nadzieje ze wyłapiecie to mój pierwszy model ciągnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Fajny model Tylko wydaje mi się, że te boczne szyby w budzie powinny być wklejone z zewnątrz, a nie tak jak ty zrobiłeś i dlaczego ostatnia ośka jest w powietrzu (ostatnie zdjęcie) tak miało być ? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Co do ośki to jakas wina producenta w VN670 miałem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Bardzo ładny model . Sorka zapomniałem,że są to osie napędowe Edytowane 30 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Nie może być podniesiona, bo to napęd 6x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Ja też mam ośke podniesioną. To jest wina producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Fajna Vn'ka Łączenie dachu z ściankami kabiny mogłeś zaszpachlować. Mogłeś też zaszpachlować jamki skurczowe na masce z lewej strony. Ale mimo to podoba mi się Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Niestety macie rację do tylnej osi - to wina producenta (musiałem się nieźle napocic by ją ustawic) O jakie jamki na masce Ci chodzi kolego BODZIO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Tu ? : Być może to wina zdjęcia ,nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Poduszki są z gumy i mają czarny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 Hej Przypatrzyłem się na to miejsce i nic nie znalazłem także to chyba wina światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi