Erni Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie Od jakiegoś czasu w przypływie emocji powstaje taka oto dioramka. Połączyłem dwa zestawy Mini Arta : Całośc malowana farbami Life Color i Gunze ,oraz pigmenty MiGa cegiełki PLUS MODELA i balsa nieznanego mi producenta:) Co na niej będzie stało , nie pytajcie bo sam jeszcze nie wiem Całośc prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 2 Lutego 2010 Wewnątrz budynków KONIECZNIE zamontuj resztki stropów z podłogami pomiędzy poszczególnymi kondygnacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Wygląda obiecująco, zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Najlepiej pasowalby przejezdzajacy t34 z zaloga. Pieknie wykonane budynki choc przyznam, ze mogly byc troszke bardziej przykurzone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Moim zdaniem ściany budynków są zdecydowanie za czyste i za mało podniszczone jak na takie ruiny. Poza tym wszystko bardzo dobrze wygląda, budynki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Bardzo mi się podoba to subtelne cieniowanie. Ogólnie budynki wyglądają cukierkowo, czyli tak jak lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Fotki z budowy ISU-152 Z TAmiya . Model skleja sie bajecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Jeszcze kilka kosmetycznych poprawek i model idzie do malowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Witam. Moglbys opisac bardziej szczegolowo to co zrobiles a czego efekty sa widoczne na fotografi powyzej ? Czy to ma jakis zwiazek z obiciami czy mi sie wydaje. No i przede wszystkim co to jest ? PS: Zapowiada sie ciekawa diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Poprostu poprawiłem lekko powierzchnie modelu nitro a to że pędzel był brazowy to i tak wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Heh na pierwszy rzut oka wygladalo jakby mialo zwiazek z obiciami. Sam niedawno konczylem je robic na swoim modelu stad tez skojarzenie Cos jeszcze procz ISU bedzie na dioramie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 Prace nad modelem trwaja dalej.I jak Wam sie widzi dośc brudny Isu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Jak dla mnie bardzo ładny, nieprzesadnie brudny, naprawdę fajnie "spigmentowany"...środkowa fotka bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 I jak Wam sie widzi dośc brudny Isu? Ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2010 I jak Wam sie widzi dośc brudny Isu? Bardzo ładny i sympatyczny - jednak plamy paliwa przy zatyczkach zbiorników wyglądają mocno nienaturalnie - trochę szpecą całościowy odbiór. Poza tym good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Ładnie wykonane smugi i obtarcia. Nie ma zdjęć z przodu. Moglbys jeszcze popracowac nad lufą - za czysta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Co sie tyczy zacieków to juz sa usuniete:) beda inne... a model cały czas jest w toku dalszego brudzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Czad po prostu. Miło popatrzeć. Czekam co będzie dalej.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Coraz lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 12 Lutego 2010 Autor Share Napisano 12 Lutego 2010 Mała aktualizacja prac nad modelem,czyli walka z brudem ciag dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Isu wyszedł naprawdę super!!! Wygląda jakby długo walczył w mieście. Figurki będą z zestawu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Możesz w sumie dać jeszcze kilka otarć, obić na krawędziach bocznych. Do tego trochę przybrudzić kilof. I jak mówiłem tą lufę mógłbyś przybrudzić. Coś jeszcze planujesz kombinować przy modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Fajnie Mam tylko uwage co do szyldu na "Konradzie". Takie tablice staly (i stoja do dzis tyle ze zolte) na rogatkach miejscowosci. Lövenich to nazwa miasteczka, wsi. Erkelenz to powiat a reszta to przynaleznosc administracyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi