Halsey Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Kwestia też była, że sporo modeli miałem rozgrzebanych i pokończyłem (m.in.: Mirage IIIc). A jeżeli można wiedzieć to jakiego producenta i w jakiej skali? Może HB? Eduarda "Weekend Edition", była to spora przeprawa, bo model wymagał wiele poprawek i pracy ze szpachlą i papierem ściernym - zdjęcia z produkcji - pozatematyczne, ale Hellcat wróci na tu niebawem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Kolego Halsey, że tak powiem: Kończ waść kocura, cierpliwości oszczędź, bo już się nie mogę go doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 26 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Model skończony całkiem niedawno, wypada zrobić jakąś galerię tego nietypowego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi