ShaDow FoX Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam po bardzo długiej przerwie Postanowiłem wrócić do sklejania na pierwszy ogień poszedł Ural od ICM, zrobiony prosto z pudła, nie wiem czy iracka armia posiada takie, ale taką miałem wizję Oglądajcie i krytykujcie tylko nie bijcie malowany pędzlem pactrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Niezle poobijany Calkiem przyzwoicie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Według mnie za dużo obić i nie za bardzo we właściwych miejscach. Jakby przedzierał się, przez zalesiony teren. A w Iraku takich mało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Hej! Zgadzam się z mPL. ładnie go poobijałeś. Flagę malowałeś sam? Ogólnie ładnie model sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Taka inwencja twórcza z tymi odpryskami poniosło mnie trochę ale w sumie jakby przeszedł przez burze piaskowe to kto wie tak flagę dziergałem pędzelkiem nr 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 No fajny ten Ural jest. Co do obdrapań to koledzy się już wypowiedzieli. Na zdjęciu pokazującym leżący model wygląda jakby samochód dostał lekko z lewego boku i mu się rama wygła tuż za kabiną. Ale to może być złudzenie apteczne tak zwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Powiedz jak się zlepiało to. Jak spasowanie części, jak obróbka plastiku? Model wyszedł całkiem sympatycznie, jednak uważam, że za dużo obić mu porobiłeś. Wyglądają niemal jak element kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 ICM jak na swoją cenę jest bardzo dobry przynajmniej ja mam takie odczucie. Części pasowały bez problemu, mała ilość nadlewek i śladów po wypychaczach, ogólnie jest wart swojej ceny. Dzięki za komentarze, następny już nie będzie taki obdrapaniec PS: w temacie jest błąd iracki powinno być, a nie Iracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Washa trochę za dużo ale za to ładne obtarcia i obicia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 niech żyje reaktywacja! witaj wśród żywych, modelik ok, jakbyś jeszcze foty wrzucił wieksze to bym się ucieszył. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi