bartek330 Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Zainspirowany budową witka postanowiłem także skaleić jakies maleństwo. Wybór padł na Man'a ponieważ był stosunkowo tani. Model bedzie prosto z pudla, malowanie jeszcze nieokreślone. Edytowane 9 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 Cieszę się że tyle osób zmobilizowało się do skali 1:87 Życzę powodzenia w budowie i zapraszam do założenia tematu na http://info.wsisiz.edu.pl/~roksela/PKMC/SMF/index.php?board=41.0 już niedługo będzie tam spora liczba składanych modeli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Widać ten wiatr u nas to dobry dla modelarstwa... Z miłą chęcią będę śledził postępy. Nawet nie wiedziałem, że modele kibri się skleja... Budujcie chłopaki ładnie może się w końcu skuszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Przez te pare dni zrobiłem tyle: I przymiarka: Wychodzi świetnie, model choć mały klei sie sam. Nie mam farb na kabine i kontener wiec model na jakiś czas odkładam. Edytowane 9 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 noooooooooo i się doczekałem choroba pod nazwą 87-ka opanowuje powoli brać modelarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 (edytowane) Skończony model. Wyszedl całkiem całkiem jak na takiego malucha. Model startałem sie troche przybrudzic. I to było by na tyle. Aktualnie planuje makiete do niego ale o tym kiedy indziej. Edytowane 9 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Nie wiem jak to się stało, że pierwszy raz widzę ten temat Modelik wyszedł rewelacyjnie, fajne ślady eksploatacji... Ale widzę, że w pudełku było mnóstwo kalek, czy to oznacza, że miałeś możliwość w różnych malowaniach wykonać model??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Całkiem niezły modelik (chociaż to nie moja skala) Jedyne co się można czepnąć, że na niektórych elementach widać smugi od pędzla. I te wycieraczki, nie wyglądają za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 Hmm... nie wiem. Za bardzo nie zwracałem uwagi na te kalki (w zasadzie naklejki). Dopiero teraz się przyjrzałem im i wyglada to jakby ten zestaw był przygotowany do paru modeli bo naklejki zą rożne niepasujace do tego modelu. Smugo może i sa troche widoczne ale przy wymiarach 10 x 3 x 3,5 jest to mało widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Ładny maluszek Smugi są widoczne bo fotki sa duzo wieksze od modelu, w realu pewnie są niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No ładniutko wyszedł i te ślady eksploatacji wg. mnie bardzo pasują do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Bardzo mi się podoba (jedynie ta nakrywka kontenera mi się nie widzi). Chyba trochę się napracowałeś na uzyskaniem ładnego kolorku na kabinie? Stosowałeś jakiś podkład? Brudzing fajny, stonowany. Pokazuj winietkę i ruszaj z następnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 Na kabinie jest podkład -> biały mat -> i bezbarwny który dziwnie zżółkł i przypadniem wyszedł efekt starości. Brudzing robiłem pierwszy raz i była to improwizacja z kilkoma kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Model wyszedł bardzo ładnie Kabina ładnie pomalowana, kolory dobrane Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Model jak na swa wielkośc bardzo dobrze sklejony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi