Erni Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Popełniłem ostatnio taki oto modelik:)Z racji że orginalne działo do niczego prawie sie nie nadawało wsadziłem wersję hamerykańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Zawsze mi się podobały takie pojazdy - technicale, guntrucki i wszelakiej maści kombinacje działo+podwozie. Erni - bardzo ładnie wykonany model, porządnie zaniedbany, tak jak powinno być. "Helikopter w ogniu" się mi przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Chyba "Helikopter w ogniu nie dawno oglądałeś. Model jak zwykle u ciebie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Dla mnie bomba fajne przetarcia i to duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Fajowy Ładne zdrapki i syfek na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Ekstra! Jacyś chudzi, mocno opaleni załoganci by się przydali. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 idealny kolor wybrałeś na tą toyote ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Super połączenie i modelarsko, i kolorystycznie Widzę, że jesteś Erni fanem Terry'ego Pratchetta... czy nie powinno być Ankh-Morpork? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Śliczna! Aż się prosi o małą podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Aż się prosi o małą podstawkę Dokładnie ... podstawka bardzo by się przydała. Zwłaszcza, że potrafisz Przydało by się troszkę pomęczyć blachy (jakieś wgniecenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi