RH Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Kolejny model ,tym razem cos dla sympatyków niemieckich konstrukcji z II wś Model w malowaniu 1 Staffel,1 Gruppe KG 76 z polowy 1940 Wypraski z Classic Airframes W zestawie znajdują sie elementy żywiczne wnętrza kabiny ,przedzialu bombowego.oraz silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Jak spojrzałem na te fotki w cieniu to pomyślałem , ze to 74/75 ale potem wyszło słońce i widzę stary dobry 70/71... a model baaaardzo przyjemny, bardzo mi się podoba to delikatne styranie bo nie lubię samolotów jak czołgi po manewrach w błocie. Szkoda , ze go nigdy nie zrobię bo za duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Jak spojrzałem na te fotki w cieniu to pomyślałem , ze to 74/75 ale potem wyszło słońce i widzę stary dobry 70/71... a model baaaardzo przyjemny, bardzo mi się podoba to delikatne styranie bo nie lubię samolotów jak czołgi po manewrach w błocie. Szkoda , ze go nigdy nie zrobię bo za duży... rozp.37cm dł.33cm to nie jest tak duzo.A prawda jest taka że to jest chyba najlepiej odtworzony model w tej skali przez tą firme . Bo inne to raczej sa Dorniero podobne i bardzo ubogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Kolejna piękna maszyna z wytwórni płatowców RH&RH. Ledwo zaznaczone przybrudzenia są zauważalne i dają odpowiednie wrażenie eksploatowanego samolotu a nie nówki sztuki. Dla mnie świetna maszynka, gratuluję Jedynie owiewka kabiny pilota wydaje się być za szeroka w stosunku do kadłuba, chyba, że tam jest zapuszczony czarny i daje taki efekt na zdjęciach. Pozdro Jarek. PS. Wykorzystałem Twój pomysł na "kuchenną podstawkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 (edytowane) Kolejna piękna maszyna z wytwórni płatowców RH&RH. Ledwo zaznaczone przybrudzenia są zauważalne i dają odpowiednie wrażenie eksploatowanego samolotu a nie nówki sztuki. Dla mnie świetna maszynka, gratuluję Jedynie owiewka kabiny pilota wydaje się być za szeroka w stosunku do kadłuba, chyba, że tam jest zapuszczony czarny i daje taki efekt na zdjęciach.Pozdro Jarek. PS. Wykorzystałem Twój pomysł na "kuchenną podstawkę" Dzieki! Model jest przewidziany na rozkrusz ,bo mam ochote za niego kupić jakąś bojową maszyne RC zresztą drugą z kolei http://pfmrc.phorum.pl/viewtopic.php?f=13&t=41 http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=41920 Edytowane 19 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Jak się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Piękna maszyna jak zawsze! Moim marzeniem jest sklejać tak szybko i tak dokładnie i czysto. Jak zawsze dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Wydaje mi się ze te fotki, które nam tu pokazałeś są dużo lepsze niż te które wrzuciłeś w aukcję. Będę ją obserwował i trzymał za Ciebie kciuki PS. A wracając do wielkości to w półkę ledwie by mi wszedł, nawet z tego powodu pozbyłem się większości dwusilnikowców z poczekalni (np Łosia czy Mitchela) - mogę sobie pozwolić co najwyżej na Ta-154 lub Ki-46 a i to z bólem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Wydaje mi się ze te fotki, które nam tu pokazałeś są dużo lepsze niż te które wrzuciłeś w aukcję. Będę ją obserwował i trzymał za Ciebie kciuki PS. A wracając do wielkości to w półkę ledwie by mi wszedł, nawet z tego powodu pozbyłem się większości dwusilnikowców z poczekalni (np Łosia czy Mitchela) - mogę sobie pozwolić co najwyżej na Ta-154 lub Ki-46 a i to z bólem Myślę że Ta-154 jest podobnych gabarytów co D0-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Mógłbyś podać link do aukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 wejdź sobie po prostu w samoloty 1:48 i wpisz do-17 lub zaznacz - dodane w ciągu 12h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi