kubisz Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Podziwiam Koła oczywiście pobrudzisz potem Dzięki, chociaż zdjęcia sporo psują - nie umiem ich robić i już Brudzenie na samym końcu - raczej tylko kurzenie, i to z umiarem, chociaż takie zdjęcia bardzo mi się podobają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Maja 2010 Autor Share Napisano 27 Maja 2010 Skończone podwozie. Jeszcze przed dodaniem kilku obić - to na końcu - oraz przed brudzeniem - cały czas się zastanawiam nad jego koncepcją (tylko kurz, czy również błoto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 IMHO tylko kurz. Dużo pracy wkładasz w ten model, osobiście byłoby mi szkoda zasłaniać cokolwiek błotem, a poza tym, nie lubię jak model jest ubłocony. Stawiam na kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 byłoby mi szkoda zasłaniać cokolwiek błotem, a poza tym, nie lubię jak model jest ubłocony. Stawiam na kurz. Przemyślałem - i będzie raczej tylko kurz. Oczywiście z zakamarkach dam trochę zaschniętego brudu, ale jednak nie będę ze świeżym błotem wyjeżdżał na nadkola i paprał podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2010 Skończone wnętrze: A także anteny BFT i PLGR: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Dzieło sztuki Jakubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Koledzy powyżej przesadzają, no ale dzięki Skończone drzwi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 nic nie napisze żeby nie było że przesadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 pięknie - nie wiem dlaczego zdublowało wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Dziś mały kroczek - pasy bezpieczeństwa. To co widać na zdjęciach będzie odpowiednio skrócone i przyklejone do nadwozia w fazie montażu dachu. Jeden koniec pasa do bębna na słupku, drugi do ścianki obok podstawy fotela. Również plątające się na zdjęciach kable z głośników będą przycinane i wklejane z tyłu radia. Po zrobieniu zdjęć pasy zostały jeszcze "wygładzone". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 Prawie skończony sam pojazd (brakuje drobiazgów takich jak np. antena). Muszę też jeszcze przykleić nadwozie do ramy wciskając "pomiędzy" przewód paliwowy i amortyzację rury wydechowej. Po drodze do tego etapu udało mi się skasować parasolową antenę radia satelitarnego. Jakoś specjalnie nie żałowałem, była za duża i miała za grube pręty. Zrobiłem inną, prostszą, bardziej mi jednak taka pasuje. Teraz pora na ładunek... A potem brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 wygląda coraz gorzej za chwile zniknie wszystko co było widać SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Perfekt Pisałem Ci co mi się wydawało nie tak, no a teraz zobaczyłem też, że na pierwszej fotce uchwyt na magazynek wygląda jakby miał inny kolor. Przekłamanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 Dzięki, Koledzy, za dobre słowo, choć perfekt to na pewno nie jest. zobaczyłem też, że na pierwszej fotce uchwyt na magazynek wygląda jakby miał inny kolor. Przekłamanie zdjęcia Tak - jakoś tak śmiesznie światło padło. Kolor uchwytu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Piękny,perfekcyjny pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 Oj, chyba pójdzie do pierwszego rzędu, ustawiony przodem. Zaraz obok M1026A2. Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2010 Oj, chyba pójdzie do pierwszego rzędu, ustawiony przodem. Zaraz obok M1026A2. Ładnie. Najtrudniejsze mam już za sobą, więc mam nadzieję, że już go nie schrzanię na ostatniej prostej... Dlatego raczej pójdzie do pierwszego rzędu, ale na inną półkę niż M1026A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2010 Gotowy ładunek (dojdzie chyba jeszcze tylko jakiś M4): Nie wiem, czy wszystko uda się zmieścić, jeżeli nie - trafi do następnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Ale ci tych butelek zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2010 Ale ci tych butelek zazdroszczę Ja sobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Ładunek wychodzi Ci bardzo dobrze pod względem malarskim, może spróbuj kierowcę z Tamiki pomalować i wsadzić? A jak nie tu to do innego modelu. Generalnie jestem pod dużym wrażeniem. Doczekać się nie mogę efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi