ZIO BY NAITT Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Model wykonany prosto z pudełka, malowanie Jasta 64W - na takim samolocie latał i został zestrzelony Antoni Wroniecki. PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalw Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Model mi się podoba, kiedyś sobie sprawiłem dwu płatowca i prawie umarłem na linkach pomiędzy płatami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Model fajny, ostatnio pierwszowojenne latadła podobają mi się coraz bardziej. Mam pytanko, czy malowany był aero? Bo strasznie chropowata powierzchnia się wydaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Model jak zwykle wykonany świetnie Mógłbyś przybliżyć nieco technikę wykonania okopceń na kadłubie? p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Witaj Fajny modelik, a malowanie ciekawe. Mógłbyś coś o kolorystyce napisać? Pytam bo nie bardzo widać malowania górnych powierzchni płatów ( zielono- brązowe?) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts