ZIO BY NAITT Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model wykonany prosto z pudełka, malowanie Jasta 64W - na takim samolocie latał i został zestrzelony Antoni Wroniecki. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model mi się podoba, kiedyś sobie sprawiłem dwu płatowca i prawie umarłem na linkach pomiędzy płatami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model fajny, ostatnio pierwszowojenne latadła podobają mi się coraz bardziej. Mam pytanko, czy malowany był aero? Bo strasznie chropowata powierzchnia się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model jak zwykle wykonany świetnie Mógłbyś przybliżyć nieco technikę wykonania okopceń na kadłubie? p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Witaj Fajny modelik, a malowanie ciekawe. Mógłbyś coś o kolorystyce napisać? Pytam bo nie bardzo widać malowania górnych powierzchni płatów ( zielono- brązowe?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi