Gość Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Sandi błagam Cię... Naucz się pisać po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 elefantes, skubańcu, można wiedzieć skąd skombinowałeś te dywaniki? Bo chyba nie z Kuchmodelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 elefantes, skubańcu, można wiedzieć skąd skombinowałeś te dywaniki? Bo chyba nie z Kuchmodelu? O jakich dywanikach mowa ? Mnie się wydaje, że te co widać na zdjęciach to standard Italeri odlany z plastiku Chyba, że chodzi Ci o jakieś coś innego Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 O jakich dywanikach mowa ? Mnie się wydaje, że te co widać na zdjęciach to standard Italeri odlany z plastiku Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Ooo, to gafe strzeliłem Ale to wielki plus dla ciebie, że wykonałeś ta podłogę, że wygląda tak, jakby tam były dywaniki. Pełny profesjonalizm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 W takim razie też pogratuluję pomalowanie żółtej podłogi na szaro A tak poważnie to ładnie to wnętrze wygląda, tylko te zegary wyglądają gorzej niż źle w takim zestawieniu kolorów, bo za bardzo sie rzucają w oczy. A fotele już takie zostaną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Fotki troche słabej jakości, ale chciałem tylko zaakcentować, że wróciłem do modelu i prace powoli dobiegają końca pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 A właśnie dzisiaj oglądałem tą przedawnioną relację i zastanawiałem się jak tam babcia? Piękny efekt tych odcieni, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Pędzel jak zawsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Modelik skończony, niestety bez jednego klosza przedniej lampy, który gdzieś mi się zapodział Więcej fotek w galerii: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Czemuż to zostawiłeś te paskudne jamki skurczowe na zderzaku A całokształt mi się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Tak jak pisałem wcześniej piękna streamline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Wszystko ładnie i czysto lecz porównując z fotkami oryginału za mało kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Mało kabelków?? Widać, że jej nie widziałeś w rzeczywistości. Myśle, że nie da się odtworzyć co do przeowodu. A może ty pokaż swoją instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Mało kabelków?? Widać, że jej nie widziałeś w rzeczywistości. Myśle, że nie da się odtworzyć co do przeowodu. A może ty pokaż swoją instalacje? Elefantes - piekny model jak zwykle. Takie malowanie pedzelkiem imponuje . Jedna rzecz, ale to Twoj model - moze w nastepnym jakies inne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Sandi Oj pokarze w swoim czasie i w swoim temacie . wiem że nieda się co do kabelka ale po prostu to moja opina w fordzie było dużo fajniej to zrobione moim zdaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi