GrzesiuR Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Przedstawiam galerie mojego Hornisse Może wam się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Może wam się spodoba Z przedstawioną tu lufą gwarantuję Ci że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiuR Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Z przedstawioną tu lufą gwarantuję Ci że nie. A to dlaczego? Z przyjemnością wysłucham twoich uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 A to dlaczego? jest załamana, krzywa jak by ktoś zespawał z w dwóch części. PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Przydałby się wash, pal licho lufę, to tylko gadżet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Słupki pomiarowe tez nie bardzo. Zamek działa za srebrny - albo ciemny stalowy albo w kolorze podstawowym. Podobnie luneta nożycowa. Klocek pod lewar pomalowany w kamuflażu tez nie bardzo. Brak zapasowych ogniw na przedniej płycie wanny, a nawet ich mocowania. Brak kabli do lampy i uszu na linę na przedniej płycie. Antena w co najmniej dziwnym miejscu jest. Nigdy tam nie widziałem jej podstawy i jest to raczej miejsce mało fortunne, bo pod nią jest kosz na bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Czołem! A mi się podoba. Wszystko jest OK, poza tymi uwagami co szanowni Forumowicze napisali powyżej. Mam taką propozycję: kup taki sam zestaw i zrób go jeszcze raz. Ten model odstaw na półkę na pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiuR Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Dzięki za wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi