Diobeu Napisano 9 Maja 2012 Autor Share Napisano 9 Maja 2012 Figurka kapitana jest na blaszce, nie wyobrażam sobie ją jednak pomalować więc tam zostanie. Poza tym jest za płaska więc IMO nienaturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Doskonale rozumiem działanie halogenów zrobiłem podobnie, na rufie... Pomalowałem ławki i chciałem aby szybciej wyschły, więc zbliżyłem lampkę halogenową i po 5 minutach ławki się "trochę" rozpłynęły... no więc wziąłem szpachlówkę Tamiya i odbudowałem je... Ale to już nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Galeria: viewtopic.php?f=77&t=33007 K O N I E C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuchovski Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 No i kolejny warsztat tego modelu tym razem u mnie ;-) Zapraszam zainteresowanych PS. Nie trudno zauważyć, poprzeczka jest bardzo wysoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi