gulus Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 A co chcesz na nim robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 Jak to nierozumie troszku pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Jakie rzeczy chcesz na nim robić? Zapuszczanie linii, to pewnie na pewno, ale czy coś jeszcze? Cieniowanie mogłeś zacząć robić wcześniej, malując jako podkład jakąś ciemną farbkę - czerń, ciemna zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 Zapusczac linie bede ale o reszcie nie myslalem jest to mój pierwszy model w skali 1:35.Powiem szczeze nie potrafie jescze wszystkiego,ale moze kiedys sie naucze niekturych ciekawych trików .Narazie jestem zadowolnony ze wychodzi tak jak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Pewnie, że fajnie wygląda. Osobiście nie jestem zwolennikiem zapuszczania linii w pojazdach, ale spróbuj, zobaczymy jak będzie się prezentował. P.S. Z jakiej przeglądarki korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 Mozilla FireFoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Chyba wiem, czemu Gulus Ci o to spytal... Masz moze FireFoxa 2.0? Jezeli nie, to polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Jeżeli masz Fire Foxa 2.0, to dokładniej się przyglądaj, co on podkreśla Ci na czerwono w postach do wysłania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam Teciak skończony (prawie) i już nie marnując czasu wziołem się za drugiego jutro wkleje więcej fotek teraz tylko 2 zdjęcia To tyle na dzisiaj reszta jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Nie wiem czemu, ale jak na model czołgu wydaje mi się on za czysty (nie zamierzasz go troszkę ubrudzić) A gąsienic to chyba nie pomalowałeś (ale może mi się wydawać bo na klejeniu czołgów się nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Wygląda jak niemalowany, albo w najlepszym wypadku die-cast z kiosku. Może jakiś filterek, wash albo weathering? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Godło gwardyjskie na emiterze podczerwieni to chyba nakleiłeś nie w ta stronę... powinno być czerwonym do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Popieram Patisona- on nie jest pomalowany tylko psiknięty podkładem. Czekam na jakiekolwiek cieniowanie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 Zapewniam was że model jest pomalowany A co do cieniowania i innych rzeczy to planuje go troszku przypudrować suchymi pigmentami i pastelami.Chociaż i do tego mam małe obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Jak sie nie przewrócisz, to się nie nauczysz- chcesz sklejać zabawki to ok. ale ja Ci radze- rozcieńcz mocno czarną farbę (konsystencja jak atrament), wlej ją w zagłębienia. Potem jeszcze mocniej rozcieńcz jakąś kremową farbke (tym razem ma to być taką woda z odrobinką farbki, taka jakby mętna ciecz) i nałóż tego dwie-trzy cieniutkie warstwy (każda ma pozostawiać po sobie ledwo widoczną "mgiełke"). Potem jakieś okopcenie na lufie, i chociaż kilka odprysków na włazach. Oczywiście to co napisałem to tak na szybko, Patison czy ktoś inny na pewno bardziej się zna na temat "brudów" na nowszych czołgach i skoryguje moją wypowiedź pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Dziagwa wjechales mi na ambicje i spróbowałem tak to wygląda : Prosze powiedzieć mi tu natentychmiast, co jest źle, i co by można było poprawić. Dziekuję z góry Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 w sumie troche dziwny braz ale jescze suchy pedzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Coś mi się wydaje że przesadziłem z tym pigmentem : Tak to wygląda tylko nie bijcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 hmmmmmm....troche wyglada jak kreda, jakimi farbkami malujesz?? do suchego pędzla polecam Mud PACTRY, a jak Ty nakladales ten pigment ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Pedzelkiem tylko że cos zdupcyłem hmmm za dużego pędzla użyłem nieiwme pocwiczym model i tak spisany na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 a da rade zetrzec ten pigment ?? jak tak to zrob to i sprobuj z jakims odcieniem piasku cos w tym stylu... suchym pędzlem i nie spisuj go na straty da sie uratowac, chociaz nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 Z gąskami nie było problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Marca 2007 Autor Share Napisano 5 Marca 2007 Żadnych ale to żadnych można powiedzieć że "same się sklejały" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi