zbiegu Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Witam korzystając z wolnego dnia wybrałem się do Muzeum RAF-u popstrykać kilka zdjęć. Oto efekty: A oto prawdziwy powód mojej wizyty: Cytuj
Marudek Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Dzięki za świetne fotki. Fajnie, że blisko muzeum jest Hannants Cytuj
zbiegu Napisano 17 Marca 2010 Autor Napisano 17 Marca 2010 zbiegu, miodzio i to pitny Ci się należy Miodzio bardzo chętnie tylko że akurat to tutaj ciężko kupić. . Dzisiaj dzień św Patryka więc będzie dużo Cytuj
jmx62 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Fotki super, na pewno przydadzą się, tym bardziej, że też mam ten model. Czy planujesz jakieś dodatki? Z tego co wiem to można dostać jakieś blaszki do modelu z Hasegawy. Ostatnio też coś było z żywicy. Ciekawe jak te "pomoce" wkomponują się do modelu Arii? Cytuj
viaroos Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Dobra robota. Wspomnienia wróciły chyba tzreba będzie sie prZejeach do Duxford raz jeszcze. Cytuj
zbiegu Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Dobra robota. Wspomnienia wróciły chyba tzreba będzie sie prZejeach do Duxford raz jeszcze. Tylko że ten samolot stoi na Hendon w Londynie, a nie w Duxford. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi