zbiegu Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Witam korzystając z wolnego dnia wybrałem się do Muzeum RAF-u popstrykać kilka zdjęć. Oto efekty: A oto prawdziwy powód mojej wizyty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Dzięki za świetne fotki. Fajnie, że blisko muzeum jest Hannants Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 zbiegu, miodzio i to pitny Ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 zbiegu, miodzio i to pitny Ci się należy Miodzio bardzo chętnie tylko że akurat to tutaj ciężko kupić. . Dzisiaj dzień św Patryka więc będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Fotki super, na pewno przydadzą się, tym bardziej, że też mam ten model. Czy planujesz jakieś dodatki? Z tego co wiem to można dostać jakieś blaszki do modelu z Hasegawy. Ostatnio też coś było z żywicy. Ciekawe jak te "pomoce" wkomponują się do modelu Arii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Dobra robota. Wspomnienia wróciły chyba tzreba będzie sie prZejeach do Duxford raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Dobra robota. Wspomnienia wróciły chyba tzreba będzie sie prZejeach do Duxford raz jeszcze. Tylko że ten samolot stoi na Hendon w Londynie, a nie w Duxford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi