magtom Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 o jaki fajny klimacik całkiem miła dioramka, coś tam mógłbym pomarudzić... ale nie chcę, poprzez pierwsze wrażenie - podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 A mnie też sie spodoała. Te trawki to z pędzla czy ciś innego . A zielona trawka to co? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 bardzo ladne moglbym prosic o zdjecia samych figurek, konkretnie to mnie twarz interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magtom Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 dzięki. Pomysł na winetkę jakoś tak sam przyszedł z siebie. Miała być lekko dynamiczna i tak mi chyba wyszło. Artur - trawka to faktycznie pędzel, a ta drobna zielona to "trawa elektrostaryczna" - Heki. A co do zdjęć figurek to myślę, żę jakieś fotki w weekend zrobię. Zamieszczone powyżej są robione nocą przy przy nie najlepszym oświetleniu. ShaDow FoX a co do twarzy to może być moja pięta Achillesowa. Ale może będziesz miał okazję ocenienia samemu. pzd Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 no wlasnie ale spoko, ocenimy ocenimy musze isc do kumpla po moja karte od aparatu i wrzuce zdjecia mojej winetki to tez pooceniasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Mi też się podoba ,tak jak napisałem w innym miejscu,drzewa boję się nadal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 No i kolega Tomek zawitał na forum Śledziłem na żywo pracę nad dioramką i byłem ciekaw efektu końcowego. To co widzę na zdjęciach mi się podoba, jeszcze teraz trzeba zobaczyć na "żywo". Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magtom Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 Obiecałem nowsze fotki i chyba właśnie nadszedł czas (koniec sesji). Niestety znowu zrobione nocą przy sztucznym oświetleniu więc musicie wybaczyć ich jakość. Bedzie można ocenić jakość wykonania dioramki. Link do galerii: http://sdkfz250.za.pl/index.php?id=models&x=wsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senny Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Jedno mi się nasuwa: Cud, miód i orzeszki ;] bardzo ładna dioramka, zadbane szczegóły itp. kurcze czemu ja tak nie umiem xD Jeszcze rozwaliła mnie nazwa xD za to też masz u mnie dużego + ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 jak dla mnie to barzdo ładne chyba musiałeś dużo pracy w to włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi