magtom Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 o jaki fajny klimacik całkiem miła dioramka, coś tam mógłbym pomarudzić... ale nie chcę, poprzez pierwsze wrażenie - podoba mi się Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 A mnie też sie spodoała. Te trawki to z pędzla czy ciś innego . A zielona trawka to co? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 bardzo ladne moglbym prosic o zdjecia samych figurek, konkretnie to mnie twarz interesuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magtom Posted January 18, 2007 Author Share Posted January 18, 2007 dzięki. Pomysł na winetkę jakoś tak sam przyszedł z siebie. Miała być lekko dynamiczna i tak mi chyba wyszło. Artur - trawka to faktycznie pędzel, a ta drobna zielona to "trawa elektrostaryczna" - Heki. A co do zdjęć figurek to myślę, żę jakieś fotki w weekend zrobię. Zamieszczone powyżej są robione nocą przy przy nie najlepszym oświetleniu. ShaDow FoX a co do twarzy to może być moja pięta Achillesowa. Ale może będziesz miał okazję ocenienia samemu. pzd Tomasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 no wlasnie ale spoko, ocenimy ocenimy musze isc do kumpla po moja karte od aparatu i wrzuce zdjecia mojej winetki to tez pooceniasz :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Mi też się podoba ,tak jak napisałem w innym miejscu,drzewa boję się nadal..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 No i kolega Tomek zawitał na forum Śledziłem na żywo pracę nad dioramką i byłem ciekaw efektu końcowego. To co widzę na zdjęciach mi się podoba, jeszcze teraz trzeba zobaczyć na "żywo". Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magtom Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 Obiecałem nowsze fotki i chyba właśnie nadszedł czas (koniec sesji). Niestety znowu zrobione nocą przy sztucznym oświetleniu więc musicie wybaczyć ich jakość. Bedzie można ocenić jakość wykonania dioramki. Link do galerii: http://sdkfz250.za.pl/index.php?id=models&x=wsr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Jedno mi się nasuwa: Cud, miód i orzeszki ;] bardzo ładna dioramka, zadbane szczegóły itp. kurcze czemu ja tak nie umiem xD Jeszcze rozwaliła mnie nazwa xD za to też masz u mnie dużego + ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKLIN Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 jak dla mnie to barzdo ładne chyba musiałeś dużo pracy w to włożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts