Cerel Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam wszystkich. Chcę zaprezentować moje modeliki w 1/144. Są to Rafale M Revell'a i F-86f-40-NA Sabre Trumpeter'a. Sabre brakuje jeszcze wash'a, ale ogólny efekt i wykonanie jest widoczne. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 ciekawe maleństwa, ładne wykonanie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Oczy to chyba na loterii wygrałeś, albo wspomagasz sie mikroskopem Mnie zdecydowanie bardziej spodobał sie Rafale - mimo, że za samym samolotem jakoś nie przepadam. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 Mała aktualizacja. Skończony Sabre i dorobione podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Może być. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 16 Marca 2011 Autor Share Napisano 16 Marca 2011 Witam ponownie. Po prawie rocznej przerwie w dłubaniu przy modelach powracam z czymś ciekawym w 1:144 , a mianowicie E-2C Hawkeye Heller'a wykonany w standardzie. Oraz wszystkie trzy modele razem Nawiasem mówiąc w chwili obecnej pracuję nad A-10 Thunderbolt II Revell'a, więc za jakiś czas można spodziewać się relacji z efektów tej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Nie dużo widać, ale podoba mi się. Skala jest barbarzyńska dla moich oczu i rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Plus za tematykę, plus za skalę i plus za wykonanie, ale wieeeelka krecha za zdjęcia.Twoje zacne modeliki naprawdę tracą na atrakcyjności przez taką prezentację Spróbuj coś z tym zrobić bo naprawdę warto! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Hawkeye ma koła odwrotnie wklejone Jak na takie maleństwa jest nieźle. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi