wuen Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Dzięki - przed nimi jeszcze woskowanie i ostateczna polerka pomontażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Kilkanaście minut pracy i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 I opada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Zaczynam powoli składanie - wklejone wszystkie śrubki i inne dodatki: Jutro kierownica, hydraulika przednich hamulców i inne przewody, linki, kable... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 No masakra, brak słów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Super Liczyłeś może ile dodałeś od siebie wszystkich śrubek i sprężynek ? Motorek już wygląda ekstra. Tylko patrzeć i cieszyć oczy, jak wszystko składasz. Powodzenia w dalszych pracach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Ja pie.....cze kaczke Jak w realu motorek!!! i jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 wuen, mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Szacun!! Mistrzowskie wykonanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 A powiedz mi czym potem psikasz na wydech po zabawie ''pudrem''?? Ze Ci sie to cieniowanie nie psuje i nie ciemnieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 czym potem psikasz na wydech po zabawie ''pudrem''?? Ze Ci sie to cieniowanie nie psuje i nie ciemnieje?? Sidolux aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Trochę mało przegrzane "rureczki",poza tym model elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Trochę mało przegrzane "rureczki" Wzorowałem się na tej fotce: Prawdopodobnie rury są tytanowe więc kolorystyka "przegrzań" jest troszkę inna niż w przypadku stali. Kilka fotek prawie skończonego modelu - brakuje tablicy rejestracyjnej Wkrótce pełna galeria z założoną dolną owiewką - chociaż model na półce będzie stał bez niej aby było widać niuansiki silnika i inne dodatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Może taka specyfika tego modelu z reguły kolanka są ładnie przepalone na bardzo ładne kolorki ,moto super inne tło i jak prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Jazda testowa w wykonaniu Stig'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 A musisz go jakos rozcienczyc?? Ile schnie?? No i najwazniejsze nie zmywa pudru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Fajowy model i mistrzowskie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja wiem, że Stig różne rzeczy robi, ale żeby jedzić motorkiem z zablokowanym tylnym kołem to chyba nawet on nie da rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 A za przeproszeniem gdzie ta obiecana galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi