Connector Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Gorąco kibicuje!! obserwuje i czekam z niecierpliwością na postęp prac. Będę uważnie podpatrywał/podkradał patenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Witam. Odważyłem się na pierwszego posta oraz pierwszą publiczną prezentację swoich dokonań. Forum przeglądam od dawna, ostatnio nawet dość regularnie koresponduję z jednym z szanownych kolegów z forum . Ponieważ niedawno skończyłem model który jest również przedmiotem tego posta postanowiłem go zaprezentować. Przepraszam, że nie wstawiam zdjęć bezpośrednio w poście ale jeszcze nie bardzo wiem jak. Fotki wrzuciłem do Fotosika - http://darkwing.fotosik.pl/albumy/817876.html Jest to mój pierwszy motocykl więc proszę o łagodne potraktowanie. Dodam tylko, że całość malowana jest sprayami Tamiya. Ponieważ taki kolor mi się "wymarzył" a nie miałem odpowiedniej farby do aero postanowiłe poeksperymentować sprayami i.... ja jestem zadowolony. Efekt końcowy uzyskałem poprzez położenie złotego a następnie czerwień perła. Całość może nie oddaje wiernie malowania oryginału ale głównie kładłem nacisk na wrażenia wizualne - dla mnie Pozdrawiam i dziękuję za przychylne komentarze oraz wszelką krytykę która napewno przyczyni się do poprawienia wszelkich błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 DarkWing, ale do tego swojego motocykla to powinieneś własną galerią założyć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Masa innych zajęć, ... , dalej będę tu zaglądać A na forum pięknych motorków przybywa, ... Styliści z kawy do mnie trafiają ... taki kolor mi się "wymarzył" ... burgund Rabbit666 ma racje do galerii z zygzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Panowie.... jak tylko opanuję "sztukę" wstawiania zdjęć bezpośrednio na forum... to napewno "pochwalę" się swoimi dokonaniami w galerii. Troszkę różnych modeli się w życiu nazbierało i porobiło. Może i nie ma się czym za bardzo chwalić ale... każdy z nas kocha swoje hobby i stara się jak może... a wychodzi ... tak jak umiemy . Najważniejsze, że nas to bawi ! Swoją kawę wstawiłem póki co , bo chciałem nawiązać do tematu.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 ...jak tylko opanuję "sztukę" wstawiania zdjęć bezpośrednio na forum... To aż taka sztuka?! Nie odczytuj proszę tego jako złośliwość ale w profilu wpisałeś zawód informatyk. To zobowiązuje Dawaj galerię żebyśmy mogli popodziwiać skoro Troszkę różnych modeli się w życiu nazbierało i porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Kazik - masz rację to nie "sztuka" (dlatego użyłem " " ) bardziej trafne byłoby tu słowo lenistwo . Ale już się poprawiam i galeria Kawy gotowa. Jak tylko znajdę troszkę czasu powrzucam więcej modeli. A za informatyka absolutnie nie obrażam się ale tak naprawdę nie każdy informatyk musi odrazu byc "programistą", ja akurat specjalizuję się w naprawach i instalacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Pisałem kiedyś, że sporo różnych modeli się porobiło .... Słowo się rzekło.... więc te najnowsze już powoli trafiają do galerii. Te sprzed lat zaprezentowałem w dziale <> w galerii zbiorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi