peter Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 (edytowane) viewtopic.php?t=17326 Pierwsza figurka większa niż 1:35. Edytowane 25 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Fajna, jednak proponuje przeczytac jeszcze raz regulamin konkursu i szybko poprawic pierwszy post. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Paweł, nie bardzo wiem co jest źle więc poprawiłem wszystko co mi przyszło do głowy, mam nadzieje że trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Teraz jest juz ok. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2010 Świetne wykonanie Szkoda, że nie usunąłeś szwa na prawej nodze a właściwie na tunice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Bardzo fajna - popzostało tylko pogratulować dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Dzięki za miłe słowa Ten szew stał się widoczny dopiero po washu, więc darowałem sobie usuwanie... Powiem szczerze że spodobały mi się większe figurki, muszę sobie sprawić jeszcze jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Mi się figurka bardzo podoba. Super cieniowanie i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Uuuu panie, ale fajnie to wyszło, nawet lepiej niż te twoje w 35. Wszystko pięknie wycieniowane, ręce szczególnie ładnie wyglądają. Więcej takich figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Rzeczywiście bardzo dobra figurka, całość bardzo fajnie stonowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi