Maciej Napisano 24 Lutego 2006 Share Napisano 24 Lutego 2006 Bardzo długo na niego czekałem. I to w dodatku Tamiya - ja już swojego zamówiłem. http://tamiya.com/english/products/35279leclerc/index.htm Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 24 Lutego 2006 Share Napisano 24 Lutego 2006 łooo, czołg z pięcioma wstecznymi biegami jak dostaniesz - wrzuć skany wyprasek. raczej co prawda nie popełnię, ale ciekaw jestem okrutnie, jak bardzo T. goni konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Lutego 2006 Share Napisano 24 Lutego 2006 Kurna jak to jest zrobione http://tamiya.com/english/products/35279leclerc/movie2.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Lutego 2006 Autor Share Napisano 24 Lutego 2006 Też mnie się podoba... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Mam leclerca ..ale co tu gadac hehe niema co..klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 To obracające się cudeńko to chyba dioda led. Przy dzisiejszym postępie elektroniki, wcale nie jestem zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 27 Marca 2006 Share Napisano 27 Marca 2006 Wiecie, jeśli są modele RC w skali H0, w tej samej skali są czałe zestawy do montowania różnych światełek, więc w 1/35 takie cuś to betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 W zeszłym roku na Bielskich Spotkaniach Modelarskich firma Tololoko z Bielska pokazywała parowóz z dymiącym kominem, oczywiście światełkami i sygnałem (nie wiem jak poprawnie nazywa się klakson ciufci), ale to pewnie też już nie nowinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 w wlentynce w gdyni - taki sklepik z zabawkami i modelami stoi tam ogromne pudlo czołgu Rc z całym inwentarzem - oczywiście markowego a nie zabawka , około 1300 pln to kosztuje i zdaje mi sie ze i skala napewno nie jest 1/35, model jest grubo wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 w wlentynce Gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 Chyba na ul. Wójta Radtkego (d.Migały) naprzeciwko Hali Targowej, na wysokości ostatniego przystanku autobusowego. Sklep zabawkarski z elementami modelarskimi jest tam na pewno, ale czy się nazywa 'walentynka', to nie wiem (spostrzegawczośc -10: przechodzę tamtędy 2x dziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 Sklep zowie się Walentynka. Mają w sumie dość bogaty asortyment z tzw. mainstreamu czyli zawsze coś większych producentów się znajdzie. Chyba spory wybór kartonówek, akcesoria dla kolejkarzy, generalnie dla każdego coś dobrego... Niestety nie za bardzo tam z akcesoriami, nie ma blaszek itp. Obsługa jest bardzo miła i dla stałych klientów dają rabat Wlentynki to nie wiem gdzie w Gdyni szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi