RH Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Nie jest to moja "dzialka" ale jednak cos tam z tej dziediny sklecę . Tak jest tez w tym przypadku ,a model to Smiglowiec Sikorski SH-3H :HS-10 "Taskmasters" NAS North Island San Diego ,California 1986 Myśle że nie jest to i napewno osoby siedzace w tej dziedzinie lepiej to by zrobily.Tak więc aby uprzedzic fakty osób krytykujących ,napisze tak:..lepsze modele tego wiertolota widzialem zrobione" :( Tak że oglądajcie to z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Mnie ten model się podoba. Ładnie i czysto wykonany, kalki których jest dość sporo, całkiem ładnie leżą, a oszklenie robi bardzo dobre wrażenie. Może tylko jakaś fajniej wykończona podstawka by się mu przydała. Jednym słowem mówiąc...git ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jeden z moich ulubionych smiglowcow, swietnie wykonany, tez mam go w najblizszych planach w malowaniu RAF Rescue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Mnie tez on sie podoba ,natomiast nie podobało mi sie okraszanie kalkomaniami (niczym jajko świąteczne) , ktore doslownie trwalo 1,5 dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Model bardzo ładnie wykonany i pomalowany , niepotrzebnie tylko utrudniłeś "pilotom" widoczność z kabiny zamalowując środkowe okienko . Pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Model bardzo ładnie wykonany i pomalowany , niepotrzebnie tylko utrudniłeś "pilotom" widoczność z kabiny zamalowując środkowe okienko . Pozdrawiam jarek Wszystko jest Ok po prostu w pośpiech zapomnialem zdjąć maskę z okienka A na dokladeczke jeszcze "brzuszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jako że głównie tu wizytuję,to tu tez z tej wityny chcialbym wszystkim życzyć wesołych świąt i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siero182 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jestem pod wrażeniem wykonania modelu. Sam przymierzam sie do Sikorsky'ego, z tym że w wersji HH-60H jak tylko polożę washa na spitfajerze, którego obecnie kończę. Możesz mi napisać w jaki sposób wykonałeś wygięcie łopat? W niektorych modelach helikopterów, które oglądałem łopaty były proste i troche dziwnie przez to wyglądały,tzn model wg mnie traci przez nie wygięte łopatki swój urok. pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Podoba mi się choć nie wiem czy samo śmigło nie zostało potraktowane skrótowo (ale dokumentacji nie znam więc może ok). Podtrzymuję pytanie o wygięcie łopat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Łopaty nie wymagają żadnych poprawek.poprostu takie juz byly w wypraskach.Przynajmniej ja takie w zestawie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majaczos Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam! Model naprawde swietnie zrobiony, godzien uwagi . Mam pytanie czego RH uzywasz ze szybki w tym modelu sa tak przejrzyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam!Model naprawde swietnie zrobiony, godzien uwagi . Mam pytanie czego RH uzywasz ze szybki w tym modelu sa tak przejrzyste? NIC... były takie w zestawie,tylko przed malowaniem dobrze należy zamaskować takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majaczos Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Acha...;p. A jeszcze 1 pytanko do czego sluza pasty polerskie tamiya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Acha...;p. A jeszcze 1 pytanko do czego sluza pasty polerskie tamiya? Osobiście ich nie używam ,ale domyślam się ze do polerowania także i oszklenia. Ja w wypadku matowej kabinki stosuję metodę z dawnych lat to znaczy, normalną pastę do zębów + ściereczka bawełniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majaczos Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 OK! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Czyścioch ale piekny, mój czeka w poczekalni, gratuluję unikatowego modelu w mojej tematyce. Za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi