Skocz do zawartości

Fokker D VII - 1/48 - Roden - projekt MOW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dobrnąłem do końca w pracach nad Fokkerem. Dał mi w kość, ale na sam koniec wyszło całkiem, całkiem. chciałem podziękować wszystkim kibicom a przede wszystkim kolegom Sianko, Przemkowi k i Arkowi, których jakże cenne uwagi przyczyniły się do tego, że zacząłem lubić ten model.

Wątek warsztatowy jest tu:

viewtopic.php?t=19569

A oto galeria:

003.jpg

004.jpg

006.jpg

009.jpg

011.jpg

016.jpg

019.jpg

021.jpg

Zapraszam zatem do oglądania mojego składaka

Napisano

Śledziłem wątek warsztatowy i jestem pod wrażeniem dociekliwości jak i wiedzy modelarzy zajmujących się lotnictwem odradzającego się państwa polskiego i muszę przyznać, że efekt końcowy jest bardzo interesujący.

Gratuluję modelu i życzę powodzenia w konkursie.

Pozdrawiam Jarek

Napisano

Tego typu modele to nie moja działka, ale Twój Fokker prezentuje się świetnie. Rewelacyjnie wygląda malowanie kadłuba!

Duże brawa

• Sad 1
Napisano

No cóż, tak jak można się było spodziewać po wątku warsztatowym powstał świetny model bardzo ciekawego samolotu. Widać, że mechanicy poskładali Fokkera z czego się dało byle tylko móc podjąć loty. Merytorycznie nie mogę nic powiedzieć dlatego pozostanę tylko przy chwaleniu

Gratuluję ukończenia tego projektu! Kolejny konkurs z super tematem z Twojego warsztatu Oby tak dalej!

Pozdrawiam Ipkinss

Napisano

W zasadzie co miałem do powiedzenia, to wyraziłem w wątku warsztatowym.

Fokker jest jedyny w swoim rodzaju, a i wykonanie bardzo ładne! Żeby Ci aż nadto nie cukrzyć ,to na koniec życzę powodzenia przy wynikach

Pozdrawiam!