ksiadz Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Muszę przyznać ze bardzo fajnie ci idzie Trzymać tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziopol4 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 troszke zamieszania w temacie, wiec pozwole sobie wsatwic "moje dwa grosze" .......W takim razie zwracam honor i spalam się ze wstydu, miałem nieprecyzyjne informacje, opierałem na ostatnim wyposażeniu LPR-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 troszke zamieszania w temacie, wiec pozwole sobie wsatwic "moje dwa grosze" .......W takim razie zwracam honor i spalam się ze wstydu, miałem nieprecyzyjne informacje, opierałem na ostatnim wyposażeniu LPR-u. spoko,nie ma co sie palić (chyba , że do klejenia ) tak to już jest z współużytkowaniem, że czasem nie wiadomo co i kogo... w życiu tez tak jest , tylko wtedy często kończy sie rozwodem swoja drogą, kabinka ładnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 7 Maja 2010 Autor Share Napisano 7 Maja 2010 Pomalowałem kadłub w środku i nakleiłem kalki, zrobiłem silnik i skleiłem kabinę oraz silnik z jedną połówką kadłuba. Pzdr., Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Wszystko złożone ze sobą oraz pomalowany czerwony pasek na szybie: Pzdr., Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Ładna, czysta robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Może i Harvard wyszedł słabo, ale ten wiatrak wygląda coraz bardziej interesująco.Mogłeś nieco bardziej powyciągać detale we wnętrzu, ale tak też nie jest źle. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 18 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2010 Przykleiłem wszystkie małe elementy (antenki, wycieraczki itp.) oraz szybkę. Skleiłem i pomalowałem płozy. Złożyłem wszystko w całość i nałożyłem kalkomanię, którą nakładała się koszmarnie (we wszystkich moich modelach Revell'a kalkomania to była przyjemność, a w tym - udręka), dlatego jest taka nierówna. Pzdr., Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 18 Czerwca 2010 Share Napisano 18 Czerwca 2010 Niezły , niezły u nas taki LPR'u lata robi wrażenie jak by leciał zawieszony w powietrzu po sznurku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Kalki rzeczywiście psują efekt :( używałeś jakiś płynów Reszta fajnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Tak, Revell Decal Soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi