Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Muszę przyznać ze bardzo fajnie ci idzie Trzymać tak dalej.

Pozdrawiam

Napisano

troszke zamieszania w temacie, wiec pozwole sobie wsatwic "moje dwa grosze" .......

W takim razie zwracam honor i spalam się ze wstydu, miałem nieprecyzyjne informacje, opierałem na ostatnim wyposażeniu LPR-u.

Napisano
troszke zamieszania w temacie, wiec pozwole sobie wsatwic "moje dwa grosze" .......

W takim razie zwracam honor i spalam się ze wstydu, miałem nieprecyzyjne informacje, opierałem na ostatnim wyposażeniu LPR-u.

spoko,nie ma co sie palić (chyba , że do klejenia ) tak to już jest z współużytkowaniem, że czasem nie wiadomo co i kogo... w życiu tez tak jest , tylko wtedy często kończy sie rozwodem

swoja drogą, kabinka ładnie idzie

• 2 weeks later...
Napisano

Pomalowałem kadłub w środku i nakleiłem kalki, zrobiłem silnik i skleiłem kabinę oraz silnik z jedną połówką kadłuba.

IMG_9535.JPG

IMG_9289.JPG

IMG_9531.JPG

Pzdr.,

Filip

• 4 weeks later...
Napisano

Może i Harvard wyszedł słabo, ale ten wiatrak wygląda coraz bardziej interesująco.Mogłeś nieco bardziej powyciągać detale we wnętrzu, ale tak też nie jest źle. Oby tak dalej!

• 3 weeks later...
Napisano

Przykleiłem wszystkie małe elementy (antenki, wycieraczki itp.) oraz szybkę. Skleiłem i pomalowałem płozy. Złożyłem wszystko w całość i nałożyłem kalkomanię, którą nakładała się koszmarnie (we wszystkich moich modelach Revell'a kalkomania to była przyjemność, a w tym - udręka), dlatego jest taka nierówna.

IMG_5652.jpg

Pzdr.,

Filip

Napisano

Kalki rzeczywiście psują efekt :( używałeś jakiś płynów Reszta fajnie

Pozdrawiam