R_Mazzi Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 W małym pudełeczku znajdujemy: - instrukcję - kawałek zawieszenia, jarzma, armatę, km i kawałek blaszki części z białego metalu, niby dokładne ale koszmarnie chropowate - kadłub detale są lekko rozmyte, ponadto na powierzchni zdarzają się nierówności - oponki, praktycznie bez bieżnika - błotniki (pancerne jak pokład yamato skrzyneczka i kawałek osłony - wieża i dla oceny wielkości modelu Wz34 na alternatywnym zawieszeniu terenowym: Cóż rewelacja to to nie jest. Ale innej alternatywy nie ma. W sumie to poziom myślę porównywalny z ACE tyle, że tu jest to żywica. PS. Przepraszam za foty... Moja pstrykawka miała już dawno trafić do lamusa. Z racji tego jakiś czas temu została oddana w posiadanie trzyletniemu fanowi fotografii... Skutek taki, że raz ostrzy raz nie (to drugie znacznie częściej), a nowego aparatu na razie jakoś mi się nie chce wybrać i kupić Cytuj
MrDyzio Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie za poświęcony czas. Jakość faktycznie nie powoduję radosnych podskoków Trzeba się będzie zastanowić, może jak wpadnie za niewielkie pieniądze to podejmę nierówną walkę z tą materią... Pozdrawiam Cytuj
Konrad C Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Chyba najsłabszę sa koła ,bo błotniki mozna zrobić z puszki. Cytuj
Krzysztof Szymański Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Jaki jest model każdy widzi :-)Problem w tym że jest jedyny na rynku ;-) Pamiętam czasy gdy było jedynie ESCI ,Nitto , Hesa i Fujimi ale może dożyjemy wtryskowego WZ 34. Cytuj
Zekar Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 No ten Wz.34 to taki jakiś marny jest , ale wz.29 tej firmy chyba się lepiej prezentuje , z tego co widziałem w necie. A może ktoś posiada Wz.29 i może coś bliżej powiedzieć ? Cytuj
R_Mazzi Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Napisano 17 Kwietnia 2010 No ten Wz.34 to taki jakiś marny jest , ale wz.29 tej firmy chyba się lepiej prezentuje Hmm Ja słyszałem dokładnie odwrotną opinię Cytuj
Zekar Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 a słyszałem dokładnie odwrotną opinię No cóż , to chyba mam zwidy , ale na tych zdjęciach tak jakoś lepszy się wydawał Cytuj
Konrad C Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak dla mnie to modele nie są warte tych 67 zł.Chyba się nie doczekamy porządnych modeli wojska polskiego :( Cytuj
marekdziki Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 No cóz. Jednym słowem można to skomentować (tak wz-34 jak i wz-29) "KUPA" Ale przy "odrobinie" samozaparcia i z kupy mozna coś wyrzeźbić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi