R_Mazzi Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 W małym pudełeczku znajdujemy: - instrukcję - kawałek zawieszenia, jarzma, armatę, km i kawałek blaszki części z białego metalu, niby dokładne ale koszmarnie chropowate - kadłub detale są lekko rozmyte, ponadto na powierzchni zdarzają się nierówności - oponki, praktycznie bez bieżnika - błotniki (pancerne jak pokład yamato skrzyneczka i kawałek osłony - wieża i dla oceny wielkości modelu Wz34 na alternatywnym zawieszeniu terenowym: Cóż rewelacja to to nie jest. Ale innej alternatywy nie ma. W sumie to poziom myślę porównywalny z ACE tyle, że tu jest to żywica. PS. Przepraszam za foty... Moja pstrykawka miała już dawno trafić do lamusa. Z racji tego jakiś czas temu została oddana w posiadanie trzyletniemu fanowi fotografii... Skutek taki, że raz ostrzy raz nie (to drugie znacznie częściej), a nowego aparatu na razie jakoś mi się nie chce wybrać i kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie za poświęcony czas. Jakość faktycznie nie powoduję radosnych podskoków Trzeba się będzie zastanowić, może jak wpadnie za niewielkie pieniądze to podejmę nierówną walkę z tą materią... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Chyba najsłabszę sa koła ,bo błotniki mozna zrobić z puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Słaby model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Jaki jest model każdy widzi :-)Problem w tym że jest jedyny na rynku ;-) Pamiętam czasy gdy było jedynie ESCI ,Nitto , Hesa i Fujimi ale może dożyjemy wtryskowego WZ 34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 No ten Wz.34 to taki jakiś marny jest , ale wz.29 tej firmy chyba się lepiej prezentuje , z tego co widziałem w necie. A może ktoś posiada Wz.29 i może coś bliżej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 No ten Wz.34 to taki jakiś marny jest , ale wz.29 tej firmy chyba się lepiej prezentuje Hmm Ja słyszałem dokładnie odwrotną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 a słyszałem dokładnie odwrotną opinię No cóż , to chyba mam zwidy , ale na tych zdjęciach tak jakoś lepszy się wydawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Ursus wz.29 wygląda tak, sam ocen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak dla mnie to modele nie są warte tych 67 zł.Chyba się nie doczekamy porządnych modeli wojska polskiego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekdziki Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 No cóz. Jednym słowem można to skomentować (tak wz-34 jak i wz-29) "KUPA" Ale przy "odrobinie" samozaparcia i z kupy mozna coś wyrzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi