JW Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 http://www.makettinfo.hu/makettek/hajo/rez_titanic_bicskei_janos/index.htm coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 twórca ma naprawde powód do dumy, piękna robota,szkoda tylko że niepomalowany, ale z 2 strony widać ile pracy w to włozyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 rewelacja !!!!!!. mam mieszane uczucia co do stanu w jakim model jego twórca pozostawił. faktura naturalnych materiałów ma klase, ale.... ja bym chyb pomalował, bo przecież statków nie robi się z miedzi :-)),albo zapatynował na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Z mosiądzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 A czy ten model nie jest czasem w 1:100? Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Już gdzieś to chyba widziałem. Rzeczywiście imponujące rozmiary. Ale skala jest 1:100, a nie 1:72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Aż mi normalnie witki z wrażenia opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Gosciu reprezentuje poziom ktory osiagnac ma szansze niewielu (a ja to juz napewno nie) Elita,.... proponuje za jego zdrowie, czeskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 cudo,cudo i jeszcze raz cudo!!! czegoś takiego jeszcze nigdy nawet w muzeum nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 mosiądz to nadbudówki, ale pokrycie kadłuba to moim zdaniem miedź. Ale mogę sie mylić. Tak, czy inaczej rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benio80 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 nooo gościu wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozek Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 o ja cie *^%#^*$%# .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Ale o taki modelu tym bardziej nie wiadomo co powiedzieć: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1364895/Artist-Wayne-Kusy-builds-25ft-toothpick-model-Queen-Mary.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi