Gościu Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Model z kilkoma dodatkami, świetna składalność - wart swej ceny. Dopóki nie wykonam podstawki musi pozostać tak jak jest...a jest tak: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 No ale siatkę mogłeś już pomalować choć bazowym kolorem. Model bardzo fajny, lekko podrasowany ale od warsztatu ciągle mi przypomina HOT RODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Z tego co ja widzę to siatka jest psiknięta bazą. Rafał co do modelu to znasz mój komentarz z warsztatu i zdania nie zmienię. Najlepsze dla oka są te małe szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam! Nie licząc kamuflarzu na masce - jest to najbardziej wyczesano-wydziabane Famo jakie widziałem !! Rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Mniamnuśny, na migoforum go! Te spuchnięcia farby od rdzy na masce są genialne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Kapitalny, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Przecież siatka pomalowana jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 poezja... widze tu poziom do ktorego sie nawet nie zblizam na kilometr. Naprawde robi wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Świetny model W odpowiedniej scenerii można było by go dość łatwo pomylić z oryginalną maszyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 famo wymiata, calosciowo swietna robota, ciesza rowniez oko wszelakie smaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam Cóż powiedzieć. Przepięknie wykonana wykończeniówka, ślady eksploatacji świetne. Najbardziej jednak podoba mi się wykonanie przez Ciebie detali drewnianych. Jesteś Gość Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam. Dzięki za sugestie i porady. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 super fajny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzięki. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi