Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zakupem modeli i konwersji firmy Modell Trans

Zawsze byłem ale nasze sklepy chyba nie są zainteresowane,a szkoda bo firma ciekawa.

• Odpowiedzi 159
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zakupem modeli i konwersji firmy Modell Trans

Zawsze byłem ale nasze sklepy chyba nie są zainteresowane,a szkoda bo firma ciekawa.

Więc zapraszam do sklepu, na dniach (jutro lub pojutrze) będą już nowe modele w sprzedaży. Jest również możliwość realizowania zamówień indywidualnych. Wszelkie pytania proszę kierować na adres: sklep@tankmodels.pl.

Napisano
Istnieje możliwość sprzedaży wysyłkowej?

Oczywiście że tak, praktycznie jestem na nią nastawiony w 99%, ale jest również możliwość odbioru osobistego.

Napisano (edytowane)

Na chwilę obecną mogę zagwarantować wyroby Modell Trans. Czekam na pytania i zamówienia.

Edytowane przez Gość
Napisano
...może Matador Models?hę?

Dajcie mi szansę, nie od razu Kraków zbudowano.

Napisano

Nowości w sklepiku (link w podpisie)

Zabieram nowe zamówienia na modele i konwersje.

Napisano

Mam do Ciebie taka małą prośbę bo widzę że na takie zaśmiecanie moderatorzy nie reagują a czytać takie coś już się odechciewa. Dział Nowości i In-Boxy traktujesz jak swój bazar albo sklep a od tego jest odpowiedni dział taki jak Giełda ewentualnie odpowiedni dla Sklepów. Rozumiem że rozkręcasz sklep ale uszanuj to do czego ten dział służy bo to już naprawdę jest męczące.

• 2 weeks later...
Napisano

Sd.Kfz. 251 Ausf. A/B - Najnowszy model z firmy Modell Trans 1/72

MT72309_01.jpg

MT72309_02.jpg

MT72309_03.jpg

Wkrótce w sprzedaży!

• 1 month later...
Napisano

Kupiłem winterketten i ostketten do Pz III i IV. W 1:72 rzecz raczej rzadka, wręcz unikatowa. Polecam wszystkim!

Czekam też na pustynne opony do kubelwagena.

Napisano

Jak dotąd zakupiłem tylko trochę ''bambetli'' do tanków i ''Karaluszka'' TK-3...ale jest ok.Jakiś mega ''niespodzianek'' nie było.Jakość dobra,sama obróbka bez problemów,czyste odlewy.

http://www.dioramy.fora.pl/pojazdy-wojskowe-warsztat,12/tankietka-tk-3-modelltrans-1-72-zywica,4458.html

Jak kogoś interesuje.

Teraz czekam na zawieszenie do FT - 17 [bo poległem przy RPM-ie]...Ha - właśnie dotarło!...Czysto ,kilka błonek...

i na traki do Mk I/IV [ kiedy?]

• 2 weeks later...
Napisano

Wkrótce w sprzedaży pojawią się nowe konwersje do modelu Stryker'a firmy Academy. Będzie go można zwaloryzować do2-ch wersji:

- M1134 ATGM (Anti-Tank Guided Missile) Nowość!

- M1127 Stryker RV (Reconnaissance Vehicle) Nowość!

Do tej pory są dostępne dwie inne:

- M1128 MGS (Mobile Gun System) cena: 65,50 zł (Nowa!)

- M1133 Stryker MEV (Medical Evacuation Vehicle) cena: 62,50 zł (Nowa!)

------------------------

M1134 ATGM

M1134ATGM.jpg

M1127 Stryker RV

M1127RV.jpg[/img]

• 2 weeks later...
Napisano

Zapowiedzi nowości z Modell Trans'a na wrzesień:

- M1129 Stryker MC (Mortar Carrier) (konw. do Academy)

- M1130 Stryker CV (Command Vehicle) (konw. do Academy)

- M1135 Stryker NBC RV. (konw. do Academy)

- ASLAV-25. (konw. do Trumpeter LAV-25)

- Sd.Kfz.251 Ausf.D with 2 cm Flak 38 (7 Pz.Div) (kon. do Dragon'a)

- GMC AFKWX 353 C.O.E (2,5 ton 6x6)

- Wheels with Libya Sand Tires for TL-37 (konw. dla ACE)

- E-50 Entwiklungspanzer (konw. do Tiger II Revell'a)

- Churchill Mk.III AVRE with Mk.II cupola

Oczywiście również wkrótce w sprzedaży.

Napisano

Zakupiłem sobie kilka konwersji Modell Transu plus zestaw figurek (część kupiłem sobie za granicą, a część od dystrybutora krajowego ;) ). Muszę powiedzieć, że CMK to może im buty czyścić jeżeli chodzi o jakość. Układ jezdny do P-107 Unic i do M13/41 jest świetnej jakości. Gąski do R35 z RPM również. Koła do Lancii Lince podobnie - doskonały detal i jak to mówią Anglosasi - "crispy". Figurki wyglądają ok, ale kolor żywicy nie pozwala na ocenę detali. Jak psiknę jakimś podkładem to dam znać jak to wygląda. Generalnie jestem zadowolony z produktów i chyba na tym się nie skończy, ale następny zakup to będzie już raczej kompletny model niż konwersja.

Napisano
...

Dobrze czytać taką opinie, nie miałem jeszcze do czynienia z żywicą większą niż końcówki lin firmy Eureka XXL. A to jak żywice MT się prezentują i jak są oceniane [tu na forum] myślę, że za jakiś czas można by się skusić na małą konwersję

Napisano

Wejdź na stronę, którą skala72 ma w podpisie. Ja ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że jak zacznę warsztaty tych pojazdów, do których konwersje zakupiłem to wrzucę bardziej szczegółowe opisy i opinię ze "składalności" tych dodatków.

Napisano

W chwili wolnego czasu postaram się zrobić in-boxy modeli MT. Na razie mam urwanie głowy, nie wiem gdzie mam ręce włożyć!?

Napisano

Uwaga!!

Na pewno jest to dobra wiadomość dla wszystkich modelarzy już znających i tych którzy dopiero poznają modele żywiczne Modell Trans'a.

Wraz z firmą Modell Trans zostały ustalone nowe ceny na modele i konwersje na rynek Polski, które są niższe.

Zapraszam do odwiedzania firmowej strony i zapisania się do Newslettera.