adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zakupem modeli i konwersji firmy Modell Trans Zawsze byłem ale nasze sklepy chyba nie są zainteresowane,a szkoda bo firma ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany zakupem modeli i konwersji firmy Modell Trans Zawsze byłem ale nasze sklepy chyba nie są zainteresowane,a szkoda bo firma ciekawa. Więc zapraszam do sklepu, na dniach (jutro lub pojutrze) będą już nowe modele w sprzedaży. Jest również możliwość realizowania zamówień indywidualnych. Wszelkie pytania proszę kierować na adres: sklep@tankmodels.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Istnieje możliwość sprzedaży wysyłkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Istnieje możliwość sprzedaży wysyłkowej? Oczywiście że tak, praktycznie jestem na nią nastawiony w 99%, ale jest również możliwość odbioru osobistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 A jesteś w stanie sprowadzić produkty Real Model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Na chwilę obecną mogę zagwarantować wyroby Modell Trans. Czekam na pytania i zamówienia. Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 ...może Matador Models?hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 ...może Matador Models?hę? Dajcie mi szansę, nie od razu Kraków zbudowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2010 Nowości w sklepiku (link w podpisie) Zabieram nowe zamówienia na modele i konwersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Mam do Ciebie taka małą prośbę bo widzę że na takie zaśmiecanie moderatorzy nie reagują a czytać takie coś już się odechciewa. Dział Nowości i In-Boxy traktujesz jak swój bazar albo sklep a od tego jest odpowiedni dział taki jak Giełda ewentualnie odpowiedni dla Sklepów. Rozumiem że rozkręcasz sklep ale uszanuj to do czego ten dział służy bo to już naprawdę jest męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2010 Sd.Kfz. 251 Ausf. A/B - Najnowszy model z firmy Modell Trans 1/72 Wkrótce w sprzedaży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harkonnen Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Kupiłem winterketten i ostketten do Pz III i IV. W 1:72 rzecz raczej rzadka, wręcz unikatowa. Polecam wszystkim! Czekam też na pustynne opony do kubelwagena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Jak dotąd zakupiłem tylko trochę ''bambetli'' do tanków i ''Karaluszka'' TK-3...ale jest ok.Jakiś mega ''niespodzianek'' nie było.Jakość dobra,sama obróbka bez problemów,czyste odlewy. http://www.dioramy.fora.pl/pojazdy-wojskowe-warsztat,12/tankietka-tk-3-modelltrans-1-72-zywica,4458.html Jak kogoś interesuje. Teraz czekam na zawieszenie do FT - 17 [bo poległem przy RPM-ie]...Ha - właśnie dotarło!...Czysto ,kilka błonek... i na traki do Mk I/IV [ kiedy?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Wkrótce w sprzedaży pojawią się nowe konwersje do modelu Stryker'a firmy Academy. Będzie go można zwaloryzować do2-ch wersji: - M1134 ATGM (Anti-Tank Guided Missile) Nowość! - M1127 Stryker RV (Reconnaissance Vehicle) Nowość! Do tej pory są dostępne dwie inne: - M1128 MGS (Mobile Gun System) cena: 65,50 zł (Nowa!) - M1133 Stryker MEV (Medical Evacuation Vehicle) cena: 62,50 zł (Nowa!) ------------------------ M1134 ATGM M1127 Stryker RV [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Zapowiedzi nowości z Modell Trans'a na wrzesień: - M1129 Stryker MC (Mortar Carrier) (konw. do Academy) - M1130 Stryker CV (Command Vehicle) (konw. do Academy) - M1135 Stryker NBC RV. (konw. do Academy) - ASLAV-25. (konw. do Trumpeter LAV-25) - Sd.Kfz.251 Ausf.D with 2 cm Flak 38 (7 Pz.Div) (kon. do Dragon'a) - GMC AFKWX 353 C.O.E (2,5 ton 6x6) - Wheels with Libya Sand Tires for TL-37 (konw. dla ACE) - E-50 Entwiklungspanzer (konw. do Tiger II Revell'a) - Churchill Mk.III AVRE with Mk.II cupola Oczywiście również wkrótce w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Zakupiłem sobie kilka konwersji Modell Transu plus zestaw figurek (część kupiłem sobie za granicą, a część od dystrybutora krajowego ;) ). Muszę powiedzieć, że CMK to może im buty czyścić jeżeli chodzi o jakość. Układ jezdny do P-107 Unic i do M13/41 jest świetnej jakości. Gąski do R35 z RPM również. Koła do Lancii Lince podobnie - doskonały detal i jak to mówią Anglosasi - "crispy". Figurki wyglądają ok, ale kolor żywicy nie pozwala na ocenę detali. Jak psiknę jakimś podkładem to dam znać jak to wygląda. Generalnie jestem zadowolony z produktów i chyba na tym się nie skończy, ale następny zakup to będzie już raczej kompletny model niż konwersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 ... Dobrze czytać taką opinie, nie miałem jeszcze do czynienia z żywicą większą niż końcówki lin firmy Eureka XXL. A to jak żywice MT się prezentują i jak są oceniane [tu na forum] myślę, że za jakiś czas można by się skusić na małą konwersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TMGH Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Mówisz Radku że dobrze jest? Mnie kuszą te konwersje Strykerów - jakieś fotki ktoś ma jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Wejdź na stronę, którą skala72 ma w podpisie. Ja ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że jak zacznę warsztaty tych pojazdów, do których konwersje zakupiłem to wrzucę bardziej szczegółowe opisy i opinię ze "składalności" tych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TMGH Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Pierwsze tam wlazłem Miałem nadzieję, że ktoś coś więcej znalazł. Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 A oglądałeś recenzje zestawów na OTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TMGH Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2010 W chwili wolnego czasu postaram się zrobić in-boxy modeli MT. Na razie mam urwanie głowy, nie wiem gdzie mam ręce włożyć!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Trochę prywaty w tym temacie. Z racji, że na forum nie mam swojego konta firmowego (czekam) napiszę pokrótce o nowej promocji kryjącej się pod tym linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Uwaga!! Na pewno jest to dobra wiadomość dla wszystkich modelarzy już znających i tych którzy dopiero poznają modele żywiczne Modell Trans'a. Wraz z firmą Modell Trans zostały ustalone nowe ceny na modele i konwersje na rynek Polski, które są niższe. Zapraszam do odwiedzania firmowej strony i zapisania się do Newslettera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi