Archelaos Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Witam Przedstawiam kolejnego dinozaura. Tym razem to Allozaur, późnojurajski (155-145 mln lat temu) drapieżnik z Ameryki Północnej i być może innych terenów. Skamieniałości znane są z też z Portugalii i być może Tanzanii. W swoich czasach ten jaszczur był największym drapieżnikiem, polującym na stegozaury, zauropody i liczne niewielkie dinozaury roślinożerne. Są przesłanki, że zjadały też inne występujące na tych samych terenach drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Niezły potwór Firma zapewne Tamiya, najbardziej zastanawia mnie gdzie on ma oczy, jakoś ich nigdzie nie widzę Fajnie się pewnie będzie całość malować, nie trzeba się na oryginale wzorować i można się dać ponieść wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 Firma scratch Gadzina od początku do końca własnej roboty. Oczy to takie kropki w zagłębieniu za "różkami". Mnie też trudno było uwierzyć, ale tak to wygląda na wszystkich rekonstrukcjach. Tyranozaury np. miały oczy skierowane dużo bardziej do przodu, no ale to 60mln lat później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Witam. Toż to nie takie SF a i firma widzę bardzo porządna, czekam na kolejne postępy w dłubaniu no i oczywiście w malowaniu. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Po dłuższym czasie przedstawiam pomalowanego Allozaura. Podstawka wymaga jeszcze nieco pracy, ale sam dinozaur już skończony. Mam nadzieję, że coś widać, bo fotograf ze mnie marny. Toż to nie takie SF Z drugiej strony wyglądałby dziwnie między wojakami z dwś. Choć może następnego wrzucę już do figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Ile gs-u zużyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Piękna rzeźbiarska i malarska robota! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Niezłe dłutowanie, a ja narzekam jak muszę coś zaszpachlować :-D Respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 A kiedy i ten dinuś dostanie "woźnicę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi