BEDU Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Siemka chcę wam zaprezentować mojego Mercedesa 190E EVO II z firmy fujimi w skali 1/24 Zmiany: - nowy lakier - nowe felgi - nowe tarcze hamulcowe - gleba - pół klatka bezpieczeństwa - nowa rura wydechowa - niemieckie blachy chyba tyle FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 No No super ci ten model wyszedł chyba najlepiej z wszystkich. Podoba mi sie bardzo kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Ta rura wydechowa troszkę chyba nie proporcjonalna, a na 2 zdjęciu nie ujawnia się skórka pomarańczy? Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Bardzo fajny meś tylko te nadkola mi się nie podobają,ale poza tym modelik bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Czyli tak: Duży plus za to ze to Mercedes i to EVO II Ale minus za felgi , I minus za lakier, który osobiści mi nie pasuje do tego samochodu. Ostatnio na targach w Lispku stało takie W201 i lakier był błyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Bardzo ładny model. Mi również nie pasują tu te felgi ale to rzecz gustu W oczy się rzuca tylko wspomniana wcześniej skórka no i mogłeś trochę wysunąc jeszcze przednie felgi w stosunku do nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Pomimo, że nie jest czerwony, to całość wygląda całkiem fajnie Powodzenia w następnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Witam, Nie wiem czemu, ale nie widzę zdjęć :(. Z iv.pl bym przeszedł na photobucket, albo picturepush. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Gratulacje, zdecydowanie najlepszy model z prezentowanych! Pomijając fakt, że tamte to chyba zwykłe metalowe zabawki, tylko ty naprawdę się napracowałeś przy budowie modelu. Ja zawsze byłem za tym felunkiem Czytając o tym punto: "modyfikacje zajęły AŻ dwa tygodnie". Nie skomentuje, bo to naprawdę kosmicznie długi okres budowy modelu irizar, my tu teraz o publikacji w gazecie rozmawiamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Przepraszam za pomyłkę No, ale myslę, że takie coś nie powinno być w dziale Galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Jak to nie? A gdzie? Kolega stworzył galerią swojego mercedesa ze zdjęciami i opisem. To gdzie umieszczać galerią jak nie w "galeriach"? A tam że mu sie zdjęcia skasowały, to już inna inszość, chociaż przydałby się ponowny upload, bo mercedes był fajny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Ten Golf V to też plastik . A wyróżnienie bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi