przemekgksw3 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Najpierw długo nic, a tu nagle wyskakujesz z prawie skończonym modelem, to mnie zadziwiłeś Ogólnie w porządku, chociaż mogłeś dodać drugą strzałę albo loga producentów czegoś mi w nim właśnie brakuje Możesz powiedzieć co jest na masce bo jakoś nie bardzo widzę, a no i daj zbliżenie na tłumik widzę że coś pozmieniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Kurcze szybki jesteś. Fajnie pomalowany tylko jak mówi kolega przemekgksw3 brakuje loga producentów, a tak to wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Znowu chciałem się czepnąć lakieru. Ale już chyba wiem w czym rzecz W moim odczuciu winny bezbarwny i chyba brak polerki, ale historii lakierowania nie znam, nie chcę się za bardzo wymądrzać, więc uważajcie to ma moje domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Chopaki czytajcie prosze ze zrozumieniem! "To tak poglądowo świeżo po wyschnięciu lakireu:p" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Witam, żeby nie było że nic nie robie :p Czekając ( już ponad miesiąc) na karbon, bym wreszcie mógł definitywnie ukończyć kaste, dłubie sobie z całą resztą. Jak wiadomo podwozie już skończone , dlatego zabrałem się za instalację i środek oto szczątkowe efekty mych poczynań Światełka: Przyciemnione szyby: Klatka ( w trakcie skłądania): Środek (Fotele do poprawki) : Poglądowo: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 No, no coraz lepiej Może skoro jesteś już przy elektronice, to dałbyś neon pod spodem , chociaż same światła to już niezły bajer, zazwyczaj spotykane tylko w truckach.Włókno węglowe pójdzie jak rozumiem na maskę? Co do wnętrza to nie będę się wypowiadał skoro jest jeszcze nie skończone, nie wiem ale wydaje mi się że klatka jest za gruba, spróbuj może z cieńszych patyczków. Jak już się czepiam to jeszcze malowanie tylnego prawego reflektora i prawej dokładki trzeba by poprawić. Z czego zrobiłeś podciemniane szyby ? , ja kupiłem ostatnio tą folię co koleś na allegro sprzedaje, tylko teraz nie za bardzo wiem jak ją przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 Hej ,neon raczej nie ;/ niekręci mnie takie coś. Karbon jak już kiedyśtam dojdzie to na maske ,może progi i spojler.Klatka taka raczej zostanie chyba że :P... mam już plana A ciemne szyby to folia trafiłeś. Żaden problem robisz szablon z papieru ,odrysowujesz, wycinasz i kleisz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Żaden problem robisz szablon z papieru ,odrysowujesz, wycinasz i kleisz No dobra, tylko właśnie jak ją przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 To jaką Ty masz te folie? Ja mam taką normalną, samoprzylepną do przyciemnienia szyb w samochodach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Ja mam taką normalną, samoprzylepną do przyciemnienia szyb w samochodach No właśnie a moja jest jakby bez tej warstwy klejącej z obydwu stron jest folia bez tego papieru jak u ciebie. Najwyżej napiszę do kolesia w jaki sposób ma to niby działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Przemek musisz oderwać jedną stronę ( folia jest bardzo cienka - wygląda jakby to była tylko jedna część ), następnie skraplasz wodę na element i nakładasz folię, potem wyciskasz z pod niej wodę ( coś jak nakładanie carbonu w modelarstwie ) i ogrzewać suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Wielkie dzięki koksik wiedziałem że to musi działać, będę musiał sprawdzić to na jakimś starym modelu dla treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Po 2 miesiącach od daty zamówienia , przyszedł wreszcie karbon:) Narazie tyle, reszta musi poczekać;/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Karbonowe progi? Pierwsze widzę, ale mi tam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Też myślę że to całkiem fajnie wygląda? Jak dojdzie jeszcze na masce będzie świetnie Szkoda tylko że takie problemy są z tym carbonem u nas Dlatego pewnie ja z niego zrezygnuje u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 3 Września 2010 Autor Share Napisano 3 Września 2010 Malutki postęp ale powolutku widać koniec Narazie tylko karbon na masce. Zostało do zrobienia: - polakierować - wypolerować - podoklejać spojlery - podoklejać klosze świateł - poprawić linie podziału - poprawić uszczelki -itd... Albo to w innej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 Tak to świeci. Reszta za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Wow, niezły bajer a z tyłu, świetna sprawa naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Super Sam się namierzam na coś w tym stylu do mojego Subaru, tylko na początek pewnie trzoszkę bardziej okrojone to będzie? Mógłbyś podrzucić jakiś schemat? Przydało by mi się Sorry że tak ględze i wymagam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 O krok od finiszu Jak wylecze oko może wreszcie go skończe i ładnie opstrykam:) Mój mały apel! PAMIĘTAJCIE ZAWSZE O OKULARACH OCHRONNYCH W CZASIE PRACY! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Te światełka to mam nadzieje że tylko tak poglądowo Bo na razie niezbyt wyglądają. No i tabliczka z tyłu chyba jest trochę krzywo No i dawaj dalej, bo wygląda to coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Strasznie ciemne te zdjęcia. Niezbyt wiele można na nich zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 I o to chodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 Hej po dłuuuuuuuuuuuugiej przerwie:) Wiele się w tym czasie nie działo. Zdjęcia gotowego modelu za niedługo. Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi