reggy Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Oj, dużo wody upłynęło, od kiedy zacząłem ten model... Ale parę razy przez kilka tygodni stał nieruszany... Warsztat tutaj: viewtopic.php?t=17697 Docelowo na podstawce zamierzam umieścić lepsze słupki - jak znajdę Zdjęcia bez wyostrzania. Po kliknięciu w zdjęcie zostaniecie przeniesieni do albumu gdzie można obejrzeć ciut większe zdjęcia lub ściągnąć jpg w pełnej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Piękny model wyszedł. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Maja 2010 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2010 Wow Ładniutko wydłubany Robi naprawdę sympatyczne wrażenie - jest szansa zobaczyć go żywcem gdzieś na jakiejś wystawie ?? No i gratuluje pierwszej galerii w PBG Zacieki tak jakby ciut się odznaczają, szczególnie punkty po ciapkowaniu olejami ale efekt końcowy przewyższa takie "pierdoły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 No i gratuluje pierwszej galerii w PBG To nie jest tak, że ja zrobiłem szybko - po prostu reszta robi za wolno jest szansa zobaczyć go żywcem gdzieś na jakiejś wystawie ?? Na pewno nie będę go sprzedawał, więc na pewno gdzie pojawię się ja na wystawie, pojawi się i on. Dzięki za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Jeees, pierwszy skończony z PBG teraz tylko czekać na resztę (nie będę palcem pokazywać i się również samemu wychylać). Pięknie odrobione detale, świetne ślady eksploatacyjne, idealny też do fotomontaży, bo przy zmontowaniu nie widać by było że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 idealny też do fotomontaży, bo przy zmontowaniu nie widać by było że to model. Na szybciocha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Maja 2010 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2010 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Pięknie wykonany model! Moje gratulacje! Lodzio Miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Co tu dużo mówić/pisać łajba jest po prostu piękna. Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 No jest na co oko zarzucić Świetnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Już chyba na dobre przerzuciłeś się na pływające machiny... Model klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi