knightrider Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Mam taki problem ze zdięciami na forum. Fystafiam zdięcia za pomocą programu fotosik menager (czy jakoś tak) no i zdięcia działają. A po pewnym czasie wyskakuje zamiast zdęcia napis Zdięcie czasowo niedostępne Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Masz rowniez problem z ortografia... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Zmień fotosika na coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Fotosik, to niestety jeden z gorszych portali hostujących. Polecam http://photobucket.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Dzięki i sory za pisownę bi się śpieszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Mam taki problem ze zdięciami na forum. Fystafiam zdięcia za pomocą programu fotosik menager (czy jakoś tak) no i zdięcia działają. A po pewnym czasie wyskakuje zamiast zdęcia napis Zdięcie czasowo niedostępne Proszę o pomoc. Widocznie przekroczyłeś transfer Fotosik jest dobry jeżeli posiada się konto płatne PRO. Ja mam to konto od kilku lat i nie narzekam Owszem raz mi się przydarzyło, że zniknęły zdjęcia ale dopłaciłem niewielką kwotę na dodatkowy transfer i mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Mam takie pytanie, czy w następnym miesiącu odblokują mi te fotki, czy musze płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Mam takie pytanie, czy w następnym miesiącu odblokują mi te fotki, czy musze płacić? ja przekroczylem limit transferu i fotek mi nie odblokowali. zabralem zabawki na inny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Mam takie pytanie, czy w następnym miesiącu odblokują mi te fotki, czy musze płacić? ja przekroczylem limit transferu i fotek mi nie odblokowali. zabralem zabawki na inny serwer. Widocznie nie dokonałeś wpłaty za ponadnormatywny transfer (1,50 zł) Ja wpłaciłem zaraz po tym jak mi zablokowali, a na drugi dzień miałem z powrotem fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 A zapłacić treba przelewem, czy mozna sms-em i jeszcze raz pytam czy w następnym miesiącu odblokują za darmo, czy itak musze płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Witam-chcę wystawić parę zdjęć na forum niestety nie mam zielonego pojęcia jak to się je,może jakaś bratnia dusza mnie oświeci,tylko proszę nie pisać że nożem i widelcem,czy jakoś tam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Poczytaj tutaj: viewtopic.php?t=7808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Zbiegu-Strasznie wielkie DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam,mam konto w Goglach i kiedy chciałem przesłać parę zdjęć i opis to cały czas gogle informowały mnie o błędzie w adresie,mam pytanie jaki adres jest właściwy aby przesyłać wiadomości na to forum i na konkretny dział,pytałem admina,ale zero odpowiedzi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dicappo Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Wejśc na forum i wpisać wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Poczytaj tu viewtopic.php?t=7808 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi